MHP GELENEĞİ BOZMADI

MHP GELENEĞİ BOZMADI

MHP İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısı ile her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure ikramında bulunarak geleneği bozmadı. Perşembe pazarı mevkiinde gerçekleştirilen programda yaklaşık 2 bin kişilik aşure ikram edildi.

 

Dün saat 13.00´da Perşembe pazarının girişinde gerçekleştirilen aşure ikramı programınaMHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP İlçe Kadın Kolları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdiler.

 

GELENEK SÜRÜYOR

İkram öncesi açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, ?Bildiğiniz gibi Muharrem ayı başladı. Biz de geleneksel olarak aşure ikramımızı Milletvekili Adayımız Hasan Toktaş´ın katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Perşembe pazarında esnafımıza ve vatandaşlarımıza aşure ikramı gerçekleştireceğiz. Allah önümüzdeki süreçte vatanımızı, milletimizi bu aşurenin hürmetine kazalarda, belalardan korusun? dedi.

 

KAZAN DEVRİLMESİN!

Besler´in ardından bir konuşma yapan MHP Bursa Milletvekili Hasan Toktaş ise, "Malum Muharrem ayı, ehlibeyti anmak, birlik ve beraberliğimizi temsil eden aşure ikramında bulunmak için buradayız. İlçe teşkilatımızın bu güzel organizasyonundan dolayı ben İlçe Başkanımız Müfit Besler´e, Kadın Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinin milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini Allah´tan niyaz ediyorum. Bir kazan içerisinde, belirli parçalardan oluşup da çok güzel bir tat olarak karşımıza çıkan aşure, o kazan devrilir ise hiç bir anlam ifade etmez. O kazana sahip çıkalım diyorum. Yani millete ve devlete sahip çıkalım diyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07