MHP Yeni Üyeleriyle Buluştu

MHP Yeni Üyeleriyle Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi, partiye gerçekleşen 1071 üye katılımını birlik ve beraberlik kahvaltısı ile kutladı.

Dün saat 11.00´da Botanik Park´ta düzenlenen kahvaltıya çok sayıda partili katılım gösterdi

1071 YENİ ÜYE

Programda bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu 1071 üye katılımı ile birlik,beraberlik ve tanışma kahvaltısına, bu yoğun yağmur yağışına rağmen katılmanız bizleri onurlandırmıştır. Bizler siz değerli delegasyonun teveccühü ile 26 Mart 2017 tarihinde namusunuz bildiğimiz bu kutlu davada sorumluluk üstelendik. Siz değerli parti mensuplarımızın, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin tertemiz evlatlarının katkıları ile Allah´ın izniyle kutsal davamızı en üst seviyelere taşıyacağız.?

TÜRK MİLLETİNİ DÜŞTÜĞÜ DAR BOĞAZDAN KURTARMAYA HAZIRIZ

?Değerli dava arkadaşlarım gün her zaman olduğu gibi yine Türk Milliyetçiliği günüdür. Türk milletinin sesi olmak için çıktığımız bu yolda sizlerle beraber gönülleri fethetmeyi amaçlıyoruz. Artık gün doğmuş,şafak sökmüştür,tereddüt göstermeyeceğiz. Geçmişte bize ihtiyaç olan her anda ortaya çıkıp, sancağı hep birlikte göğe yükselttik. Çünkü biz Söğüt Ocağında Ertuğrul Gazi olduk, Kosova´da Murat, İstanbul´da Fatih Sultan Mehmet Han olduk. Bizans burçlarında Üç Hilal´li sancak, Erzurum´da Nene Hatun olduk, Kahraman Maraş´ta Sütçü İmam, İzmir´de Hastan Tahsin olduk, Ankara´da Mustafa Kemal Atatürk. Arif Nihat olduk al bayrakla dalgalandık, Necip Fazıl olduk Sakarya ile şaha kalktık. Erol Güngör olduk davımıza taht kurduk, Başbuğ olup düştük gönüllere, şehit olduk düştük toprağa. Biz Türk Milliyetçiliğinin bu kutlu davanın İnegöl´deki temsilcileri olarak, Türk milletini düştüğü dar boğazdan kurtarmak için her an hazırız,bununla ilgili çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Genelde tarihi şanla şerefle dolu Türk milletini, yerelde değerli ilçe halkımızı düştüğü her türlü darboğazdan kurtarmalıyız,kurtaracağız. Fatih İstanbul´da Bizans´ın zincirlerini nasıl açtı ise bizde İnegöl´de gerek Türk Milliyetçilerinin gerek İnegöl´de yaşayan vatandaşlarımızın etrafındaki zincirleri tek tek kıracağız. Ben tüm dava arkadaşlarıma inanıyorum, hepinize güveniyorum. Yoğun yağışa rağmen programa yoğun katılım gösteren 1071 üyemizin tamamına şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki yüce rabbim Türkiye´yi ve Büyük Türk Milletini karşılıksız ve menfaatsiz seven ve onun için çalışan değerli dava arkadaşlarımızı, Türk Milliyetçilerini muzaffer kılacağına yürekten inanıyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24