MHP 40 Mahallede Teşkilatlanmasını Tamamladı

MHP 40 Mahallede Teşkilatlanmasını Tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı merkez ve kırsal mahallelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Toplamda 40 mahallede teşkilatlanan İnegöl MHP’nin hedefi, tüm mahallelerde teşkilatlanmak.

İnegöl’deki tüm kırsal ve merkez mahallelerde teşkilatlanma adına yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı 40 mahallede teşkilatlanma çalışmasını tamamladı. İlçe teşkilatının yeni hedefi ise mahalle teşkilatlanmalarını İnegöl’ün tüm mahallelerine yaymak.

“YOLUMUZA GÜÇLÜ ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ”

Mahalle teşkilatlanmaları ile alakalı açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, şu ifadeleri kullandı;

"Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak merkez ve kırsal mahallelerin tamamında eş zamanlı olarak teşkilatlanma çalışmaları başlattık. Bu çalışmalar neticesinde toplam 40 mahallede mahalle başkanı ataması gerçekleştirdik. Ataması yapılan mahallelerimizde mahalle başkanları öncülüğünde yönetim kurulları ve sandık görevlileri belirleyerek yolumuza güçlü adımlarla devam ediyoruz. İlçe genelinde partimize olan teveccüh teşkilatlanma çalışmalarında net bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Özellikle genç seçmenlerin bizlere karşı ilgi ve alakası bizleri ayrıca memnun ve mutlu etmektedir"

“MİLLETİMİZE HİZMET ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ”

"Yaptığımız mahalli çalışmalar neticesinde mahallelerde oluşan sorunları, çözüm önerileri ile birlikte masaya yatırarak meclis üyelerimiz ve İlçe yönetimimiz ile değerlendiriyor konu ile ilgili kuruma iletiyoruz. Konunun takibini de bizzat meclis üyelerimiz ile gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız bu çalışma ile İnegöl'ün her bir Mahallesinde hangi sorun var ve çözümler nelere vakıf oluyor, alan hakimiyetimizi daha güçlü şekilde sağlıyoruz. En önemlisi ise yapılan çalışmalar ile millete hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz"

“HEDEFİMİZ TÜM MAHALLELERDE TEŞKİLATLANMAK”

"Teşkilatlanma çalışmalarımız devam edecektir. Hedefimiz tüm mahallelerde teşkilatlanmak ve mahallelerden bizlere gelen sorunların tamamını çözüme kavuşturmaktır. Bu noktada Milliyetçi-Ülkücü Hareket İnegöl'de tek bir vücut olmuş durumdadır. Her gönüle dokunarak, bire bir vatandaş ile temas ederek İnegöl'e hizmet etmeye devam edeceğiz."



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68