MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman AK PARTİ ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERİYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman AK PARTİ ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen yemekte konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, esnafın, köylünün, çiftçinin borçlandırıldığını belirterek “Şimdi de istikrar bozulursa borçlarınızı ödeyemez haline gelir

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 1. sıra adayı ve Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, dün ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen yemekte İnegöllü muhtarlar ve ziraat odası üyeleri ile bir araya geldi. Davet düğün salonunda yapılan toplantıya MHP Bursa 5. sıra adayı Hasan Toktaş ile Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman’da katıldılar. Düzenlenen yemeğe yağlı tohumlar, ziraat odası, mahalle ve köy muhtarlarının yanı sıra azalar da katıldı.

İnegöl’ü İl Yapacağız

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Hasan Toktaş, İnegöl’ün il olması ve Büyükşehir’e bağlanmaması konularının kendileri adına önem arz ettiğini söyledi. MHP’li milletvekillerinin İnegöl’ün il olması için meclise sunduğu önergeyi hatırlatarak konuşmasını sürdüren Toktaş; şöyle devam etti: “Bursa’da oturup, Bursalı olup, İnegöl’ün il olması için Meclis’e önerge verilmesi önemli. Biz MHP olarak bunu yaptık. Bu MHP’nin irade beyanıdır. 12 Haziran’da iktidar olmamız durumunda İnegöl il olacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin İnegöl’ü Büyükşehir sınırlarına dahil etme isteği ortada. 2 milyonluk kent olan Bursa’nın Belediye Başkanı dağ köylerinde diyor ki bu iş bitti. 17 ilçe bağlanacak. Bu karar alındı. Bu karara karşı hep beraber dimdik durmamız gerekiyor.”

Muhtarlara Asgari Ücret, Azalara Maaş

MHP olarak geçtiğimiz seçimde Bursa’dan 3 milletvekili çıkardıklarını ve bu seçimde bu sayıyı daha da yukarılara taşımayı amaçladıklarını dile getiren Toktaş, “İnegöllüler bize destek olsun, sahip çıksın İnegöl’den 2 milletvekili çıksın. Benim size ihtiyacım var. Eğer vekil olursam muhtarlarımız bana doğrudan ulaşabilecek. Bana ulaşmak için araya aracı koymanıza gerek yok. Biz seçim beyannamemizde muhtarlarımızla ilgili özel bir yer açtık. Asgari ücreti 825 TL’ye çıkaracak ve muhtarlarımıza en az asgari ücret kadar maaş vereceğiz. Sadece muhtarlarımıza değil azalarına da en az 150 TL huzur hakkı vereceğiz” dedi.

Başbakana Saldırıyı Kınadı

Toktaş’ın ardından konuşan Milletvekili adayı İsmet Büyükataman ise; 12 Haziran seçimlerinin özel bir seçim olduğunu ve bu seçimlerin şimdiye kadar yapılanlardan çok farklı olduğunu söyledi. Sadece 1 dönem daha ülkeyi kimin yöneteceğine karar verilmeyeceğini, ülkenin geleceği ile ilgili karar verileceğini vurgulayan Büyükataman; “Önceki gün Kastamonu’da meydana gelen Başbakanımız Erdoğan’ın konvoyuna yapılan saldırı sadece Başkana değil, Türkiye Cumhuriyeti Devletine yapılmıştır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu tip saldırılar milleti tedirgin etmeye yönelik gayretlerdir. 3 gün önce PKK’lıların cenazesinin ardından yapılan gösterileri izledik. Cenazeyi bahane ederek devlete meydan okuyanları hepiniz izlediniz. 15 gün önce YSK’nın kararını protesto edenlerin İstanbul’u ne hale getirdiklerine şahit olduk. Bunların hepsi bir ayaklanma provasıdır” diye konuştu.

Aba Altından Sopa Gösteriyorlar

Büyükataman, Türkiye’nin yarınlarından endişe ettiklerini belirterek, “Bu seçimler bundan dolayı önemlidir. Bin yıldır bu ülkede birlik ve beraberlik içinde yaşayan ailenin kardeşliğini bozmak için çabalıyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Tayyip Erdoğan Başbakanlığındaki hükümetin 9 yıllık politikaları ülkeyi bu hale getirdi. Bizi ayrıştırmaya çalışan bu zihniyete bir ikazda bulunmamız şart. Esnaf, köylü, çiftçi borçlandırıldı. Şimdi de istikrar bozulursa borçlarınızı ödeyemez hale gelirsiniz diyerek aba altından sopa gösteriyorlar. Biz olmazsak olmaz diye düşünüyorlar ama hiçbirimiz AK Parti iktidarına mecbur değiliz” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07