MHP´DEN iYi PARTi´YE GöNDERME

MHP´DEN iYi PARTi´YE GöNDERME

Meclis Toplantısında İyi Parti´nin geçtiğimiz ay T.C ibaresi ile ilgili dilekçesi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Grup Sözcüsü Ahmet Genç, ?İyi Parti Grubu tarafından sunulan dilekçenin talep kısmı ile maddi gerçekliğin örtüşmediğini görmekteyiz. Dilek

SADECE ANA BİNADA TC İBARESİ BULUNMAMAKTADIR
Konu ile ilgili mecliste açıklamalarda bulunan Ahmet Genç, ?6 Mayısta yapılan meclis toplantısında İyi Parti gurubunun meclise T.C ibaresiyle alakalı beyanlarını sunmuştu. Meclise sunulan dilekçede 2013 yılında açılım süreci sonrası TC ibaresinin belediyelerle başlayarak tüm kurumlarda olmadığını ve İnegöl´de de belediyeye ait tüm birimlerde TC ibaresinin olması talebinde bulunmuştur. Bu konu bizler dâhil tüm ilçe halkının hassas olduğunu düşündüğüm bir konu. Ancak bizler MHP gurubu olarak gerekli incelemeleri yaptık ve 2013 yılı öncesi ya da sonrası belediyeye ait herhangi bir tabelada T.C ibaresinin kaldırılmadığı öğrendik ve gördük. Aksine belediyeye ait tüm birimlerde T.C ibaresinin bulunduğunu, tadilat gören ve 2013 sonrası tabelası yenilenen birimlerde dahi TC ibaresinin olduğunu gördük, fotoğrafladık. Bunları gösterebilirim. Sadece ana binada TC ibaresi bulunmamaktadır?

GEREKLİ ARAŞTIRMA YAPILMADAN DÜZENLENMİŞ
?İyi Parti Grubu tarafından sunulan dilekçenin talep kısmı ile maddi gerçekliğin örtüşmediğini görmekteyiz. Dilekçe sanırım gerekli araştırma yapılmadan düzenlenmiş. Belirtilen husus ve talep ile fiili gerçeklik arasında bir uyum olmaması sebebi ile bu hususun önerge olarak kabul edilmesi usule aykırılık oluşturmaktadır. MHP Grubu olarak biz sadece merkez binadaki tabelanın TC İnegöl Belediyesi şeklinde düzenlenmesini yazılı önerge olarak Meclis Başkanlığına sunuyoruz. Dilekçede belirttiğimiz şekilde kabul edilmesini talep ediyoruz? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32