MHP´den MTV Tepkisi

MHP´den MTV Tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, insanların geçim sıkıntısının had safhada olduğu bir dönemde MTV´ye getirilecek olan yüzde 40´lık zammın yanlış olacağını belirterek, Bakan Ağbal´ı vicdan muhasebesi yapmaya davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, MTV´ye getirilmesi planlanan yüzde 40´lık zam ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

?İHTİYAÇLAR SADECE MİLLETİN ÜSTÜNE YÜKLENİYOR?

Konu ile ilgili konuşan MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?Geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından açıklanan Motorlu Taşıtlar Vergisi´nin yüzde 40 zamlanması konusu milletimizde büyük bir infiale neden olmuş, tepkiler çığ gibi büyümüştür. Milletimizin geçim sorunu had safhaya çıkmışken, insanlar geçim sorunu yüzünden psikolojik bunalımlara girmişken, sanayici,esnafımız,çiftçimiz,işçimiz bankalara borçlanmışken ortaya çıkan yüzde 40´lık vergi zammı bir an önce geriletilmeli yada yeniden düzenlenmelidir. Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal gece uyurken vicdan muhasebesi yapmalıdır. Türkiye´nin ihtiyacı var ise bu ihtiyaçlar neden sadece milletimizin üzerinde yüklenmektedir. İnanıyoruz ki tüm bu sorular hükümete iletilmiş ve bu konunun büyük sorun olduğunun geç olmadan farkına varmışlardır. Milletimiz bu konudan mustariptir, milletimiz kızgındır.  Asgari ücrete yüzde 8 zam yapılırken, milletimizin gelir tablosu ortadayken bu zam açıklaması ya art niyetlidir yada iş bilmezliktir. İnanıyoruz ki bu zam açıklaması çark edecek, Sayın Bakan yaptığı yanlıştan geri adım atacaktır? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68