www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MHP´li Akbay, iddialı konuştu

MHP´li Akbay, iddialı konuştu

MHP belediye meclis üyesi aday adayı Mevlüd Akbay, 31Mart seçimlerinde başarılı bir sonuç alarak, İnegöl´e hizmet edeceklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi´nin kuruluşunun 50´inci yılı büyük bir coşku, heyecan ve katılımla kutlandı. İnegöl, Adana´dan sonra parti kutlamalarının yapıldığı ikinci merkez olarak dikkat çekti. Cumartesi günü gerçekleştirilen ve hava muhalefetine rağmen yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte Belediye Başkanı Alper Taban, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Alpaslan Demir, çevre il ve ilçe teşkilatları ilemeclis üyesi aday adayları yer aldı. 31 Mart Mahalli idareler seçimlerine meclis üyesi adayları ile gidecek olan MHP´de göze batan isim Mevlüt Akbay oldu. Akbay, seçimlerde partisinin ciddi oy alarak İnegöl´e hizmet eden partilerden biri olacağını söyledi.

Askerlik Şubesi Başkanlığı´ndan Per. Kd. Bçvş olarak emekli olan Mevlüt Akbay, çalışkanlığı, yardım severliği ve halka dokunan bir yönetici olması ile biliniyor. Mevlüt Akbay, evli ve iki çocuk babası olup TDE lisans programı mezunudur.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87