www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MHP'li aday adayından anlamlı bağış

MHP

MHP Belediye meclis üyesi aday adayı Mehtap Balta İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Halil Peynirci'yi ziyaretinde tekerlekli sandalye hediye etti.

zyarete ilişkin açıkama yapan Balta, "Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak İnegöl Zihinsel Engelliler Derneğini ziyarette bulunduk. İZED Başkanı saygı değer Halil Peynirci, değerli yönetim kurulu üyeleri, Muhtarlarımız, Derneğimizin çok kıymetli Aileleri ile birlikte bu zorlu ve meşakkatli yolda gösterdikleri sabır ve mutluluk yumağına şahit olduk. İZED çatısının altındaki bu manevi güce şahit olmak misafirliklerin en kutlusuydu. Unutmayalım ki bu yolda yürüyen sevgili Başkanımız ve yol arkadaşlarına Refakat edelim çünkü Sevgi ve iyilik paylaştıkça çoğalır. Bu güzel yüreklere hep birlikte dokunabilmek dileğiyle…
Bu Anlam dolu gün içinde İ.Z.E.D Ailesine sonsuz teşekkürler.(  İyi insanlar iyi ki VARLAR!  )"

İZED Başkanı Halil Peynici'de ziyaretten duyduğU memnuniyeti ifade ederek, Mehtap Balta'ya tekerlerli sandalye bağışı için teşekkür etti. Peynirci, bağışlanan tekerlekli sanldayenin Akbaşla Mahallesindeki ihtiyaç sahibine ulaştırmak üzere muhtara teslim ettiklerini söyledi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19