Milano Fuarı İnegöl Mobilyasına Yeni Boyutlar Kazandıracak

Milano Fuarı İnegöl Mobilyasına Yeni Boyutlar Kazandıracak

Milano’da düzenlenen Saloni Mobilya fuarı dönüşü bir açıklama yapan oda başkanı Özcan Ayhan mobilyacı esnafının Milano fuarında gördüklerinden esinlenerek kendi tasarımlarına yeni boyutlar katabileceğini söyledi.

Dünyanın en büyük mobilya fuarı olarak gösterilen Saloni Mobilya fuarına 48 İnegöllü mobilyacıyla birlikte katılan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, fuarın 285 bin metrekare alanda, bin 700 firmanın katılımıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

 Ayhan,  KOSGEB tarafından desteklenen geziye KOSGEB Bursa İl Müdürü Ahmet Akdağ ile birlikte 48 firma temsilcisinin katıldığını belirterek, “Esnaflarımızın Milano fuarında gördüklerinden esinlenerek kendi tasarımlarına yeni boyutlar katabileceğini düşünüyorum. Ayrıca; SALONİ Mobilya Fuar gezisi yanı sıra Domus Academy tasarım okulu gezilerek öğretim görevlileri Sayın Dante Donegani ve Sayın Annagemma Lascari’den Okul çalışmaları konusunda bilgi alındı. İtalya gezisi esnasında Türk Ticaret Ateşesi Sayın Cumhur İşbırakmaz’ın gezi öncesi ve gezi esnasında heyetimize göstermiş olduğu yakın ilgi nedeni ile odamız tarafından makamında ziyaret edildi” dedi.

Fuar Gezileri Devam Edecek

Türk Ticaret Ateşesi İşbırakmaz’a Oda başkanı Özcan Ayhan tarafından plaket verildiği bildirilirken, gezinin son gününde ise Venedik gezilerek şehrin tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi alındı. Gezinin organizasyonunu üstlenen Slayt Turizm firması sahibi Zeynep Aksu’ya, sorunsuz ve güzel bir gezi tertiplediği için teşekkür eden Oda başkanı Özcan Ayhan, “Gezimize destek veren ve gezimizde yer alan KOSGEB Bursa İl Müdürü Sayın Ahmet Akdağ ve personeline ve damızın düzenlemiş olduğu gezide yer alan İlçe esnaflarına teşekkür ederim” diye konuştu. Başkan Ayhan, fuar gezilerinin yurt içi ve yurt dışında süreceğini bildi



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00