www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Millet ittifakına hain yakıştırması

Millet ittifakına hain yakıştırması

İnegöl´de toplanan bir grup STK, 24 Haziran seçimleri öncesi Cumhur İttifakına desteklerini açıklarken, millet ittifakını destekleyenleri hainlikle suçladılar.

Cumartesi günü İshakpaşa Camii bahçesinde ?Rengimizi belli ediyoruz´ diyerek sözlerine başlayan STK´lar, 24 Haziran´da Cumhur İttifakının yanında yer alacaklarını belirtirken diğer partilere ve ittifaklara da ateş püskürdüler. STK´lar, diğer ittifakta yer alanları ve o partileri destekleyenleri hainlikle suçladılar. STK´lar tarafından gerçekleştirilen basın açıklamasına AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi.

 HAİNLERE KARŞI BİRLİK OLMA VAKTİ

Aile Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı (AHİD) Naci Köseoğlu, yaptığı açıklamada Cumhur İttifakını desteklemeyenlere ağır ithamlarda bulunarak; ?Bütün şer cephesi bütün dış güçler içerideki uzantıları birleşmiş ülkemizin güçlenmesini kalkınmasını birlik ve bütünlüğe kavuşup yeniden İslam coğrafyasını ayağa kaldırmasını istemiyor. Bu kadar düşmanlara hainlere karşı elbette Müslümanım diyen insanların sadece ülkesini seven insanların bir araya gelmesi birlik olması dışarıdaki ve içerideki hainlere karşı bu şer odaklarına yeniden Osmanlı´yı, yeniden bu ülkeyi ayağa kaldıracak Türkiye´mizi güçlendirmek için birlik olma beraber olma vaktidir? dedi.

 

?RABBİM KAHHAR İSMİ İLE KAHRETSİN!?

Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan´ın desteklenmesinin imani görev olduğunu ifade eden Köseoğlu, ?Allah´ın bu ülke bir fırsat ve rahmet verdiği Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a destek olma zamanıdır. Biz bunu vatanı, insani ve imani görev biliyoruz. Çünkü mesela parti meselesi değil, mesele bir savaştır, Türkiye´yi yıkıp İslam coğrafyasını işgal etme programıdır. Daha dün 15 Temmuz´u yaşadık. Anlamıyorum, insanlar sanki 15 Temmuz yaşanmamış gibi nasılda rotayı şaşırıp, nasılda bu şer güçleri alet oluyorlar, nasıl aldatılıyorlar, nasıl bu ihanete ortak oluyorlar.  Bunu bir Müslüman olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak anlamakta zorlu çekiyoruz. Rabbim hainleri kahhar ismi ile kahretsin, gafilleri tövbe edip uyanmayı nasip etsin? şeklinde konuştu.

 

?TÜRKİYE´NİN YÜKSELİŞİNİ ENGELLEMEK İSTİYORLAR?

Rehber-Der yönetim kurulu üyesi Hayrettin Doğan ise, ?Ülkemiz olarak önemli bir seçimin arifesindeyiz. Sonuçları itibariyle ülkemiz kadar, tüm dünyayı, bilhassa âlem-i İslam´ı derinden etkileyecek bir özelliğe sahip olan bu seçimde, ülkemiz aleyhine ittifak eden çevreler, Türkiye´nin yeniden dirilişini ve yükselişini engellemek için her yolu ve yöntemi deniyorlar. Görünürde Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsını, hakikatte ise bu aziz milletin umudunu hedef alıyorlar. Bugün bu seçimde bir oyun bile çok değerli olduğunu unutmadan, milletimizin ve ümmetin bekası için, bu masum coğrafyada mağdur insanların nasıl etkileneceğini düşünerek oy kullanacağız.?

 

MANEVİ MESULİYET

?Bizler, bu kritik seçimde basit ve şahsi hesaplarla hareket etmenin veya mütereddit kalmanın manevi mesuliyeti mucip olduğu kanaatindeyiz. Bu cihette Cumhur İttifakını genel olarak niçin desteklediğimiz bilinsin istiyoruz. Biz İnegöl STK´ları olarak emperyalist güçlerin, Ülkemiz üzerinde şer odaklarının ittifak etmeleri ve değerlerimize hücum etmeleri bize gösteriyor ki; ?yerli ve milli?, ?milletin ve ümmetin kabul edilmiş bir duası? olarak gördüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Ak Parti´nin yanında durduğumuzu ilan ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de Ülkemizin birliği ve dirliği Alemi -İslam´ın umudu için tek yürek olmaya devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

 

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36