www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MİLLET KİMİN UMURUNDA

MİLLET KİMİN UMURUNDA

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından eski hastane meydanına dikilen baz istasyonuyla ilgili dava sonuçlandı. Büyükşehir lehine sonuçlanan karar sonrası, baz istasyonun kurulum çalışmalarına yeniden başlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl´ün 2 bölgesine geçtiğimiz aylarda 2 adet baz istasyonu yerleştirilmişti. Bunlardan bir tanesi Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde bulunurken bir diğeri de Hükümet Konağı önünde bulunan kavşağın üzerine yerleştirildi. Yerleştirilen bu istasyonlar ilçemizde ilk günden itibaren tartışma konusu oldu.

İLK TEPKİ ÇEVREYOLU´NDAN GELDİ

Çevreyolu üzerinde bulunan orta refüje kurulan baz istasyonu bölgede bulunan bir sitede yaşayan vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. İstasyonun kendilerine çok yakın mesafede olduğunu ve insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek böyle bir çalışmanın kendilerinden habersizce gerçekleştirilmesine tepki veren vatandaşlar istasyonun farklı bir bölgeye taşınmasını istemişlerdi.

BAĞLANTILAR YAPILIYOR

İlk tepkilerin ardından Hükümet Konağı mevkiinde bulunan baz istasyonu için de tepkiler yükselmiş ve istasyonunun faaliyete geçmemesi yönünde dava açılarak çalışmalar durdurulmuş ve istasyon İnegöl Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenmişti. Görülen davanın Büyükşehir lehine sonuçlandığı öğrenilirken istasyonun faaliyete geçmesiyle ilgili çalışmalar da önceki gün start aldı. Ekiplerin 2 gündür bölgede istasyon elektrik bağlantıları ile ilgili çalışmalar sürdürdükleri öğrenildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19