www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MİLLET PARTİSİNDE YENİ BAŞKAN ŞABAN EK

MİLLET PARTİSİNDE YENİ BAŞKAN ŞABAN EK

Uzun yıllar Millet Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürüten MAHMUT ÇİL´in yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etmesi sonrası Şaban Ek getirildi.

Millet Partisi ilçe başkanlığından yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi. İlçe Başkanımız, Millet Davasının yılmaz savunucusu değerli büyüğümüz Sayın Mahmut Çil, 16 Temmuz 2019 tarihinde Rahmet-i Rahman´a kavuşmuştur. Kendisini Rahmetle anıyoruz, ailesine ve camiamıza sabırlar diliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Aykut Edibali´nin dediği gibi son nefere kadar, Millet Davasından ve Muhteşem Türkiye hedefinden sapmadan mücadelemize devam edeceğiz.  Bu mücadelede nice neferlerimiz bu alemden göçüp gittiler. Son olarak ilçe başkanımız sayın Mahmut Çil´in vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğmuştur.  Ancak, Millet Partisi ve partimizin mevcudiyetinin esası olan ?Türk Milletinin Varlık ve Beka Davası? son neferimize dek sürecektir. Parti tüzüğümüz ve Siyasi Partiler Kanununa göre boş kalan ilçe başkanlığı makamına, değerli Hocamız Şaban Ek getirilmiştir. Bayrak yarışında, bayrağımızı taşıma görevini üstlenen başkanımıza görevinde başarılar diliyor tüm kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.

ŞABAN EK KİMDİR ?

Şaban Ek 1956 Tekirdağ-Malkara doğumludur. Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda uzun yıllar Matematik Öğretmeni olarak görev yapmıştır. Muğla-Bursa-Bilecik ve son olarak İnegöl´de görev yapan Şaban Ek, emekli olduktan sonra ticaretle uğraşmaktadır. 2016 yılından bu yana ilçe Yönetiminde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Şaban Ek evli ve 3 çocuk babasıdır.

 



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22