www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Millet İttifakı’nda Akşener Sürprizi

Millet İttifakı’nda Akşener Sürprizi

Büyükşehirtv Muhabiri Rojbin Konak’ın İstanbul Avcılar’da yaptığı Millet İttifakı adayı olarak kimi görmek istersiniz sorusuna vatandaşlar sürpriz bir ismi ön plana çıkardı.

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? sorusu son günlerin en çok merak edilen konuların başında geliyor.  Peki, vatandaş Millet İttifakı adayı olarak kimi görmek istiyor. Büyükşehirtv Muhabiri Rojbin Konak’ın İstanbul Avcılar’da yaptığı röportajda İYİ Parti Lideri Meral Akşener ismi ön plana çıktı.

Erken seçim tartışmaları sürerken, bir yandan da Millet İttifakının adayı kim olacak sorusu günlerdir cevap arıyor.

Cumhur İttifakı Adayı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkacak Millet İttifakı adayının kim olacağı konusunda yapılan haber ve yorumlarda 3 isim ön plana çıkıyor. Bu isimler CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş.

Ancak Büyükşehirtv Muhabiri Rojbin Konak İstanbul Avcılar’da yaptığı röportajda bu sorunun cevabını aradı.  Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş’ın isminin de ön plana çıktığı röportajda asıl sürprizi İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener yaptı. Vatandaşlar,  Meral Akşener’in Cumhur İttifakı adayı Erdoğan’ın karşısında şansının daha fazla olabileceğini kanaatinde…



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01