MİLLET PARTİSİ LİSTESİNDE İNEGÖLLÜ 3 ADAY

MİLLET PARTİSİ LİSTESİNDE İNEGÖLLÜ 3 ADAY

Millet Partisi 2. Sıra Bursa milletvekili adayı Mahmut Çil, dünyada eşi benzeri görülmedik baraj sistemine rağmen seçimlere katıldıklarını ve muhteşem Türkiye sevdalıları olarak mücadelelerini sürdürmeye kararlı olduklarını söyledi. Millet Partisi listesi

 Seçimlere katılacağı açıklanan Millet Partisi’nin Bursa sıralamasında İnegöl’den 3 isim yer alırken, MP İlçe Başkanı Mahmut Çil de partideki görevinden istifa ederek milletvekilliğine adaylığını koydu. Çil, Bursa listesinde 2. sırada yer alıyor. Mahmut Çil’in yanı sıra İnegöl’den 2 aday daha Milet Partisi’nin Bursa listesinde yer alıyor. MP’nin listelerinde yer alan diğer İnegöllü adaylar ise 9’uncu sırada Hüsamettin Akdeniz ve 13’üncü sırada Temel Kaya.

Milletimizin Bekası İçin Seçimlere Katılıyoruz

12 Haziran seçimleri ve partilerinin seçimlere katılmasıyla alakalı bir açıklama yapan Millet Partisi Bursa 2. sıra adayı Mahmut Çil, Millet Partisi olarak seçimlere katıldıklarını belirterek, “Ayıplı seçim kanununa, ayıplı demokrasi anlayışı ve hilkat garibesi, dünyada eşi benzeri görülmedik, baraj sistemine rağmen bu seçimlere katılıyoruz. Bizler muhteşem Türkiye sevdalıları olarak mücadelemizi sürdürmeye kararlıyız. Her şeye rağmen hukuk mücadelemiz, demokrasi mücadelemiz, bilim toplumu ve İslam rönansı mücadelemiz devam edecek. Milletimizin bekası için Millet Partisi sancağını mutlaka burçlarda dalgalandırmaya devam edeceğiz. 12 Haziran 2011 seçimlerinin devletimiz, milletimiz, vatanımız ve aday olan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Herkes Birinci Sınıf İnsan Olacak

Millet Partisi’nin ‘Muhteşem Projesi için destek istediklerini kaydeden Çil; “İşte biz de buna rağmen Türk milletini daima hak ve hakikate çağıran Millet Partisi’nin ‘Muhteşem Türkiye’ projesi için destek istiyoruz. Gelin kendinize bir iyilik yapın, Millet Partisine oy vererek geleceğinize yatırım yapın. Hiç kimsenin aç, açık yoksul, işsiz bırakılmayacağı, herkesin birinci sınıf vatandaş olacağı, herkesin yaşama hakkına ve kendini geliştirme hak ve imkânlarına sahip olabileceği bir iktidar için, sizi Millet Partisi’ne yatırım yapmaya çağırıyoruz. İnşallah; ileri, muktedir ve mutlu Türkiye’yi, muhteşem Türkiye’yi biz kuracağız. Yolun açık, bahtın açık olsun Türkiyem diyoruz. Biz hazırız, siz vicdanınıza danışın. Günlük şantajlara boyun eğmeden, sorumluluklarınızı unutmadan karar verin” diye konuştu.

Barajlı Ve Ayıplı Seçim Sistemi Değişmeli

Türkiye’nin birliği, kardeşliği ve geleceğinin tehlikede olduğunu kaydeden Mahmut Çil, “Bu tehlikeyi bertaraf etmenin yolu Millet Partisi’ne destek vermekten geçer. Dünya değişiyor, Türkiye bu gelişmenin ve değişmenin dışında kalamaz. Barajlı ve ayıplı seçim sistemi değişmeli, milli bakiye sistemine geçilerek gerçek demokrasinin yolu açılmalıdır. Biz çağrımıza ve uyarılarımıza devam edeceğiz. Yalanın kol gezdiği şu dünyada, elbet bir gün gerçekler de hayat bulacaktır. Korkusuz bir dünya için yaşasın gerçekler” diye konuştu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22