?MİLLETİN İSTİKLALİ TEHLİKEDE?

?MİLLETİN İSTİKLALİ TEHLİKEDE?

Milletin istiklalitehlike altında diyenMillet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, ?Elini vicdanına koy, doğru seçimi yap, ihtirasların kurbanı olma. ?Biz hepimiz bir milletiz´ diyen Millet Partisi´ne oy ver? dedi.

 

Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, yaklaşan 1 Kasım Genel Seçimleri öncesindebazı açıklamalarda bulundu.

 

?HARMANI YAKACAĞIM DİYEN ORAĞA YETİŞEMEZMİŞ?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, ?7 Haziran 2015 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini hep birlikte yaşadık.Maalesef haksız, adaletsiz,barajlı bir seçim sisteminin var olduğu ülkemizde parlamentoya 4 parti girebildi. Amerika´nın ağzına bakan partilerimiz bunun ikiye düşürülmesi için gayret ediyorlar.Sonra da sürekli iktidar olmayı...Aç tavuk misali... Ama ataların söylediği bir gerçek var; ?Harmanı yakacağım diyen orağa yetişemezmiş.´ Başta iktidar partisi olmak üzere hiçbiri kendilerine verilen görevi yapmadılar.Ülkeyi boşuna seçime sürüklediler. Kahrolası enaniyetleri ve hırsları yüzünden? Gerçekten insanoğlunun doğasının bir gereği olsa gerek; güce ve servete doymuyor.Ne yazık ki servet ve iktidar uğruna da herşeyi yapabiliyorlar.Akla, adalete, kardeşliğe ve insanlığa aykırı durumlar yaşanabiliyor. ?Ahseni takvim´ üzerine yaratılan insanın,aşağıların aşağısına da inmeye müsait yaratıldığını biliyoruz. Ama bu aziz milletin nasıl oluyor da ikiyüzlü,istismarcı,vefasız,hak hukuk tanımaz, diktatörlüğe heveslenmiş insanların laflarına kanıyor anlayamıyorum. İhtiras sahibi politikacılar kurtarıcı olmayı kendilerine yakıştırdıklarında iş, saltanata varan bir boyuta bürünüyor. 1 Kasım 2015´te Türkiye tekrar seçime gidiyor. Muhalefetin sesi iyice kısılıyor. Toplumun baskı altına alınması ve yönlendirilmesi faaliyeti bütün hızıyla devam ediyor. 1 Kasım´da kapılar diktatörlüğe mi yoksa demokrasiye mi açılır onu şimdiden kestirmek zor? dedi.

 

?MİLLETİN İSTİLKLALİ TEHLİKEDE?

?Adaletin ve vicdanın sesini dinleyenler, adaleti, hukuku, insan haklarını ciddiye alanlar, Türkiye´de çok vahim, dehşet verici ve akıl almaz bir cehalet gayyasının yaşandığını söylüyorlar? diyerek konuşmasını sürdüren Çil, ?İstediğini asarsın, istediğini kesersin´ anlayışına sahip olan insanları ?Saddamlaşsın´ veya ?Esedleşsin´ diye seçemezsin. İnsanları adeta mankurtlaştırmak isteyen ve sabah akşam saatlerce milletin başına bomba yağdırır gibi konuşanlara aldanma. Bıkkınlık veren, nefret uyandıran bu konuşmalara itibar etme. İhtirasın bu kadarına ?yok artık´ diyelim.Komşularla sıfır sorun derken, herkesle sorunlu hale geldik.Milletin başına bela edilen PKK, çözüm süreci denilen, PKK´ya dokunmama sürecini, Cumhurbaşkanımızın deyimiyle silah depolama ve eleman devşirme zamanı olarak kullanmış. Ve süreç PKK´nın gücüne güç katma vesilesi olmuştur.Bu konularda aldananlara da aldatanlara da yol verme. Elini vicdanına koy, doğru seçimi yap, ihtirasların kurbanı olma. ?Biz hepimiz bir milletiz´ diyen Millet Partisi´ne oy ver.Unutma; başımıza gelen her şey, kendi ellerimizle hazırladıklarımızdandır. Ekonomik gücüyle medyayı ve sivil toplum katmanlarını baskılayanlara,yönlendirme gayretinde olanlara asla itibar etme. Vebal altına girme. Yalanla dolanla işimiz olmaz de. Ve hiç aklından çıkarma.Ortadoğu bataklığına doğru sürüklenen milletin istiklali tehlikededir...? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07