Milletin Kararı Baş Tacıdır

Milletin Kararı Baş Tacıdır

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayati Bedir, referandum sonucundan çıkacak kararın milletin kararı olduğunu ve bu kararın baş tacı olduğunu dile getirdi.

 Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, dün saat 10.00´da İnegöl Kız İmam Hatip Lisesi 1336 numaralı sandıkta oy kullanan vatandaşlar ile birlikte oy sırasına girdi.

VATAN TOPRAKLARINI GELECEĞE BAĞIMSIZ BIRAKACAĞIZ

Oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir; ?Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı tüm birimleriyle referandum ile alakalı genel merkezimizin çalışması ve talimatları doğrultusunda bütün hazırlıklarını tamamlayarak, büyük Türk Milleti´nin iradesinin tecelli edeceği sonucu bekliyor. İnanıyoruz ki bu irade sonucunda Türkiye Cumhuriyeti daha da güçlü olarak dünya konjonktüründe yerini alacaktır. Atalarımızdan bağımsız aldığımız vatan topraklarını, yarın çocuklarımıza bağımsız bırakabilmemiz için referandumdan çıkacak sonucu önemsiyoruz. Ancak şu da bilinmelidir ki referandum sonucunda çıkacak olan karar milletin kararıdır ve bu karar baş tacıdır. Şimdiden ülkemize, milletimize ve İnegöl´ümüze hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68