MİLLETİN ALIN TERİ BİR AVUÇ FAİZCİYE GİTTİ

MİLLETİN ALIN TERİ BİR AVUÇ FAİZCİYE GİTTİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Üsküdardaki Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Türkiyenin, siyaset, ekonomi ve dış politikada tıkandığını belirtti.

Kamalak, “Maalesef, hükümetin 12 yıldır uyguladığı ekonomi politikası, mutlu azınlığı memnun etmekten başka bir işe yaramamıştır. Milletimizin alın teri, kazancı bir avuç faizciye gitmiştir” dedi. Türkiye’nin içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edildiğini söyleyen Kamalak, “Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi hiç şüphesiz ki Saadet Partisi’dir. Çünkü Saadet Partisi, Milli Görüş’ü temsil eden, kökü mazide olandır. Saadet Partisi, kadim gelenekleriyle, kerim geleceğe yürüyen bir görüşün adıdır” diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Üsküdar’daki Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin, siyaset, ekonomi ve dış politikada tıkandığını belirtti. Kamalak, “Maalesef, hükümetin 12 yıldır uyguladığı ekonomi politikası, mutlu azınlığı memnun etmekten başka bir işe yaramamıştır. Milletimizin alın teri, kazancı bir avuç faizciye gitmiştir” dedi.

Türkiye’nin içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edildiğini söyleyen Kamalak, “Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi hiç şüphesiz ki Saadet Partisi’dir. Çünkü Saadet Partisi, Milli Görüş’ü temsil eden, kökü mazide olandır. Saadet Partisi, kadim gelenekleriyle, kerim geleceğe yürüyen bir görüşün adıdır” diye konuştu.  Saadet Partisi’nin makamın ve servetin değil, hakkın ve hakikatin peşinden gittiğini anlatan Kamalak, “Bizim ne haset, ne de kasetimiz var. Bizim ne kirimiz, ne de kinimiz var. Bu yüzden kimse bizi, bu ülkenin insanına tuzak kurmakla, ABD, AB ve İsrail’in maşası olmakla suçlayamaz. Kimse bizi, gizli kapaklı işler çevirmekle suçlayamaz” ifadelerini kullandı.

“Çok ağır bedeller ödedik”

Kamalak, partilerinin birçok kez kapatıldığını hatırlatarak, şöyle devam etti: “Engellendik, yasaklandık. Üzerimize tanklar sürüldü. Ama biz tek taş bile atmadık, tek kem söz dahi söylemedik. Korktuğumuz için değil, milletimizi sevdiğimiz için. Biz çok ağır bedeller ödedik. Ama milletimize asla bedel ödetmedik.” Hükümetin ekonomi politikasına yönelik eleştirilerde bulunan Kamalak, “Maalesef, hükümetin 12 yıldır uyguladığı ekonomi politikası, mutlu azınlığı memnun etmekten başka bir işe yaramıştır. Milletimizin alın teri, kazancı bir avuç faizciye gitmiştir” dedi. Törende, Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selman Esmerer ile Üsküdar Belediye Başkan adayı Erol Belen de birer konuşma yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07