www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Milletvekili Gürel'den adli yıl kutlaması

Milletvekili Gürel

AK Parti Bursa Milletvekili Gürel, adli yıl açılışı nedeniyle adliyeyi ziyaret etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, yeni adli yıl açılışı nedeniyle İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, adli ve idari personelin yeni adli yılını tebrik etti

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, “Adalet hizmetinin etkin, verimli, hızlı ve tarafsız bir şekilde yerine getirilmesi için üstün çaba gösteren hâkim ve savcılarımızın, adli ve idari personelimiz ile yargının kurucu unsurları arasında yer alan avukatlarımızın yeni adli yılını tebrik ediyor, yeni adli yılda verilen kararların toplumun her kesiminin vicdanında karşılık bulduğu, adalete olan inanç ve güvenin güçlendiği bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Güre İnegöl Adliyesini ziyaretinde adli ve idari personel ile meslektaşı olan avukatların yeni adli yılını kutladı.

AK Parti Milletvekili Gürel yeni adli yılda bir çok yenilik yapıldığını bildirerek, “İstinaf mahkemelerin 7’den 8’ çıkarıldı. Asliye Ceza Mahkemelerine artık savcılarda kürsüde yer alacak. Uyuşmazlıklarda arabuluculuk zorun oldu. İnfaz hakimliği ile ceza infazında etkinlik sağlandı. Hükümlülerin kamu kurumlarında cezalarını infazı mümkün hale geldi. Bilirkişilikte kalite arttı, arabuluculukta uzmanlaşma sağlandı. 90 Adliyemizde Aile Görüşme Odaları (AGO) kuruldu. 99 yerde Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü kuruldu. Ceza İnfaz Kurumlarında mesleki eğitim merkezleri kurulmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80