www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MİLLİ EĞİTİMDEN MADALYA GEÇİDİ

MİLLİ EĞİTİMDEN MADALYA GEÇİDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ?Okuyalım Yarışalım´ kitap okuma yarışmasının yanı sıra sportif branşlarda Türkiye derecesi almış olan okul ve öğrencilere yönelik olarak ödül töreni gerçekleştirildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İnegöl´de gerçekleştirilen ?Okuyalım Yarışalım´ isimli yarışmada dereceye giren öğrenciler ve sportif alanda Türkiye derecesi alan okul ve öğrencilere dün Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu´nda ödül töreni düzenlendi.

DONANIMLI VE AHLAKLI BİR NESİL HEDEFLİYORUZ

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, ?Etkinliklerde dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizi kendi çocuklarından ayırmayarak onların gelecekleri için çalışan tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Bazı şeyler gönüllülük esasına bağlıdır. Neticede idareci ve öğretmen arkadaşlarımız öğrencilerinin başarılarında kendi başarılarından daha çok memnun olurlar. Öğrencilerimiz okullarından mezun olarak bir yere geldiklerinde öğretmenlerimiz bu öğrencilerle karşılaştıklarında o haz bambaşkadır. Allah öğrencilerimize hayırlı başarılar versin, yolları açık olsun. Bizim değerlerimize uygun, ahlaklı nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Etrafımızda maalesef istenmeyen bazı olaylar yaşanıyor, bunların yaşanmamasını istiyoruz. Hem donanımlı hem de ahlaklı öğrenciler yetiştirmek istiyoruz? dedi.

 

OKUYUP YARIŞTILAR

Gerçekleştirilen ?Okuyalım Yarışalım´ kitap okuma yarışmasında 5. sınıflar kategorisinde; Ayşenur Çolak birinci, Hafsa Gökyar ikinci, Ahmet Fatih Okur üçüncü, 6. sınıflar kategorisinde; Şeyma Koçak birinci, Sara Kuzgunkaya ikinci, Ceren Orhan üçüncü, 7. sınıflar kategorisinde; Bengüsu Güney birinci, Esra Şimşek ikinci, Döndü Demir üçüncü, 8. sınıflar kategorisinde; Onur Önlü birinci, Öznur Ceylan ikinci, Mevlüt Ali Deveci üçüncü, 9. sınıflar kategorisinde; Gamze Memiş birinci, Selinay Kahraman ikinci, Pınar Güzeloğlu üçüncü, 10. sınıflar kategorisinde; Burcu Taşdemir birinci, Ayşegül Yazıcı ikinci, Gözdenur Elik üçüncü, 11. sınıflar kategorisinde; Selin Kılıç birinci, Büşra Çotuk ikinci, Cansu Çelik üçüncü, 12. sınıflar kategorisinde; Selin Taşdemir birinci, Berkant Bilgiç ikinci, Gülnur Coşanay üçüncü olan öğrenciler madalya ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildiler.

 

GAZİPAŞA UNUTULMADI

Okullararası Türkiye Futbol yarışmalarında Türkiye 3´üncülüğü elde eden Gazipaşa İlkokulu Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler takımlarına da madalyaları takdim edildi.

 

Türkiye Dart Şampiyonası´nda yarışan Nene Hatun Kız Meslek Lisesi Genç Kızlar Dart takımı da elde ettikleri başarıdan dolayı madalya ile ödüllendirildi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00