Milli Voleybolcu Belediyespor´da

Milli Voleybolcu Belediyespor´da

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Tofaş Spor´dan U-21 Milli Takım Liberosu Berkay Bayraktar´ı transfer etti.

Genç milli oyuncu Bayraktar, kulüp tesislerinde düzenlenen törende kendisini Turuncu-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

GELECEK VAAT EDEN BİR OYUNCU

Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, ?Son transferimizi Berkay Bayraktar kardeşimiz ile gerçekleştirdik. Kendisi Bursa kökenli. Tofaş Spor´da voleybola başlamış 3 yıldan beri de Tofaş´ta A takımda mücadele ediyor. U-19 ve U-21 milli takım oyuncusu. U-19´da Avrupa 3´üncülüğü var. Şuanda da hali hazırda U-21 milli takımının liberosu. Genç bir kardeşimiz. Gelecek vadeden bir oyuncu. Tofaş kulübü ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda kulübümüze kazandırdık kardeşimizi. Bu arada Tofaş Spor yetkililerine de göstermiş oldukları yakınlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Oradaki altyapı hocalarımıza da Berkay gibi bir oyuncuyu yetiştirdikleri için teşekkür ediyoruz. Hedefimiz bu kardeşimizle uzun yıllar beraber olmak. Kendisini çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? dedi.

KENDİMİ KANITLAMAK İSTİYORUM

Berkay Bayraktar ise, ?İlk önce bana güvenip şans veren yönetici ve antrenörümüze teşekkür ederim. Hedefim burada kendimi kanıtlayıp, daha iyi takımlara transfer olabilmek. İnegöl Belediyespor geçen sene göstermiş oldukları performanstan dolayı şuanda yükselişte. Bende kulüpte kalıcı olarak ve daha iyi performans göstererek devam etmek istiyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR 



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00