MİNİK RAKETLERE ZİYARET

MİNİK RAKETLERE ZİYARET

Belediyespor´un kort tenisi kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çocukların yaz tatillerinde bu ve benzeri aktivitelerle yer almalarının önemine dikkat çekti.

İnegöl Belediyespor bünyesinde başlatılan yaz spor okullarında 1´inci dönem eğitimleri tüm hızıyla sürüyor. Zaman zaman 8 branşta açılan yaz spor okullarını ziyaret ederek sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cuma günü Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan kort tenisinde eğitimlerin sürdüğü tenis kursunu ziyaret etti. 21 sporcunun eğitim aldığı tenis kursunda küçük sporcularla tenis oynayıp sohbet eden Başkan Aktaş, velilere de önemli tavsiyelerde bulundu.

2. DÖNEM KAYITLARI SÜRÜYOR

Tenis kursu ziyaretine ilişkin açıklama yapan Başkan Aktaş, yaz spor okullarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Yaz spor okullarının bu yıl 11´incisini düzenlediklerini de hatırlatan Aktaş, ?Bugün de kort tenisi sporcularını izlemek ve onlarla sohbet etmek için geldik. Yaz spor okullarımızın ana amacı; ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde olan çocuklarımızı, gençlerimizi bir spor branşıyla alakalı uzman hocalar nezaretinde eğitebilmek. Bunun beraberinde arkadaşlıklar edinebilmesini ve hoş vakit geçirmelerini sağlamak. Tabi yaz spor okullarımızda 1´inci dönemde sona yaklaşıldı. 2´nci dönem için ise kayıtlarımız devam ediyor. O yüzden ben düşünenler için şimdiden duyuru yapmak istiyorum. 1. dönemle ilgili 312 sporcumuz vardı. Yine takribi olarak 300 kardeşimiz gelirse toplamda 600 çocuğumuzu eğitimden geçirmiş olacağız? dedi.

21 SPORCU TENİS EĞİTİMİ ALIYOR

Çocukların farklı spor branşlarına ilgi gösterdiklerinin de altını çizen Aktaş, ?Farklı branşlara çocuklarımız ilgi duyuyor. Özellikle futbol branşı Belediyespor bünyesinde yok. Futbolu zaten İnegölspor başta olmak üzere farklı kulüplerimiz düzenliyor. Ben buradan anne ve babalara çok teşekkür ediyorum. Tenisle ilgili 21 kardeşimiz var kurslara gelen. Temennimiz sayının artması. Bu arada özellikle ideal manada bir kort tenisi oluşturmayla ilgili çalışmalarımız da var. Ben çocuklarımız için hem sağlıklı hem de beraberinde bu sporla ilgili de bir şeyler öğrenerek bundan sonraki süreçte bu sporu icra edeceklerse faydalı olacak bir spor olmasını temenni ediyorum? diye konuştu.

ANNE BABALARA TAVSİYE

Konuşmasında anne babalara çağrıda da bulunan Aktaş, ?Buradan da çağrıda bulunuyorum, özellikle yoğun okul temposundan sonra yaz tatillerinde bu ve benzeri aktivitelerle alakalı; bu bir drama kursu olabilir, enstrüman kursu olabilir, bir spor okulu olabilir? Kış sürecinde de aynı. Kış spor okullarını açıyoruz, farklı enstrüman kursları var, sanat eğitimlerimiz var. Muhakkak suretle derslerini etkilemeyecek şekilde bu kursların içerisinde yer alsınlar? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07