www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MİNİK YÜZÜCÜLERE ZİYARET

MİNİK YÜZÜCÜLERE ZİYARET

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları´nın yüzme kursu öğrencilerini ziyaret etti.

 

İnegöl Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları´nda çalışmalar devam ediyor. 8 branşta 250´ye yakın sporcunun katıldığı Yaz Spor Okullarının 2. dönem kayıtları da devam ediyor.Otel Angelacoma´nınyüzme havuzunda eğitimleri devam eden sporcuları ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ?Öğrencilerimizin yaz tatilini iyi bir şekilde değerlendirmeleri, kötü alışkınlıklarından uzak durmalarını sağlamak, arkadaş çevrelerini genişletme ve beraberinde de bir spor uzmanı nezaretinde düzenli bir şekilde spor yapmaları alışkınlığını kazandırmak için yaz spor okullarımız hızlı bir şekilde devam ediyor? dedi.

ÇALIŞMALAR YENİ YAPILACAK HAVUZDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Bu sene yaz spor okullarına yine yoğun bir ilgi ve alaka olduğunu aktaran Aktaş, ?Geçen hafta basketbol branşında çalışmalarını sürdüren çocuklarımızı ziyaret etmiştik. Bu hafta da yüzme branşına devam eden çocuklarımızı ziyaret ediyoruz. Yüzme ile alakalı çalışmalarımızı Angelacoma Otel´in yüzme havuzunda gerçekleştiriyoruz. İnşallah gelecek seneden itibaren Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız ve şuan ihale aşamasında olan yüzme havuzumuzda çalışmalarımızı icra edeceğiz? şeklinde konuştu.

8 BRANŞTA 250 ÖĞRENCİ İLE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Aktaş; ?Tabi bu sene yaz spor okullarımızda 10 branşımızın ikisinde Halter ve Güreş branşlarında kayıt olmadığı için 8 farklı branşta çalışmalarımıza başladık. Şuan 8 branşımızda 250 öğrencimizle çalışmalarımız devam ediyor. 10´uncusunu düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları 1. dönem kayıtlarımız tamamlanmış olup 2. dönem kayıtlarımız devam etmektedir. 2. dönem eğitimlerimiz ise 13 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecektir? diye konuştu.

YÜZME, EN ÇOK İLGİ GÖREN BRANŞ OLDU

?Yaz spor okullarımızda yüzme branşı en çok ilgi gören spor dalımızdır? diyerek sözlerine devam eden Başkan Aktaş, ?58 öğrenci ile şuan yüzme kursu çalışmalarımız devam ediyor. Hocalarımızla yaptığımız görüşmelerde şunu gördük ki yüzme branşında çalışmalara başlayan çocuklarımızın tamamına yakını yüzmeyi hiç bilmiyorlar. İnanıyor ve ümit ediyorum ki bu bir aylık eğitim sonucunda çocuklarımız yüzme ile alakalı temel eğitimlerini alacaklar. Zaten şu andan itibaren de çocuklarımızın cesaretleri yükselmeye başlamış ve ufak ufak da yüzmeye başlamışlar? diye konuştu.

YETENEKLİ SPORCULAR ALTYAPIYA ALINIYOR

Yaz spor okullarına gelen öğrencilerden ilgili spor branşında yeteneklerini ön plana çıkaran ve bu spor branşında ilerleme kaydetmek isteyen çocukları kulüp çalışmalarına alarak lisans çıkartıp kulübe lisanslı sporcusu yaptıklarını aktaran Başkan Aktaş, ?Yaz spor okullarımız vesilesiyle kulübümüzün altyapısına da sporcu kazandırmış oluyoruz. Yetenekli sporcularımız yaz, kış demeden düzenlenen müsabakalarda ilçemizi ve kulübümüzü temsil ediyor. Şuan minikler Taekwondo takımımız Çanakkale´de düzenlenen Türkiye Şampiyonası´nda mücadele ediyor. Onlara buradan başarılar diliyorum. Kendilerinden çok ümitli olduğumuzu belirtmek istiyorum? ifadelerini kullandı.

2. DÖNEM KAYITLARI İÇİN AİLELERİ BEKLİYORUZ

Aktaş son olarak; ?Çocuklarımızın gelişimine, sağlıklı bir şekilde büyümelerine katkı sağlamak adına bu süreçle alakalı emeğimizin olması bizler için çok sevindiricidir. Bu amaçla sağlıklı bir nesil için ailelerimizin 13 Ağustos tarihinden itibaren başlayacak yaz spor okullarının 2.dönemi ile alakalı çocuklarını kayıt yaptırmaya davet ediyorum? açıklamalarında bulundu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR

 

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29