www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MİNİK ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

MİNİK ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Minik Ayaklar Anaokulu'nda eğitim gören öğrenciler tarafından yıl boyunca hayata geçirilen el işi ve resimler düzenlenen tören ile İnegöl AVM'de sergilendi.

Minik Ayaklar Anaokulu'nda eğitim gören 87 öğrenci tarafından sene başından bu yana hayata geçirilen 400'ü aşkın eser, dün İnegöl AVM'de Sergi Salonu'nda düzenlenen açılış ile beğeniye sunuldu. Gerçekleştirilen açılış törenine Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Kerim Kazanasmaz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

ÇOK YOĞUN İLGİ VAR

Sergi açılışı öncesinde bir konuşma yapan Minik Ayaklar Anaokulu Müdürü Enerjin Çakır; 23 Nisan geleneksel sergimizi İnegöl AVM'de açtık. Çocuklarımızın yıl boyu yaptığı etkinlikler olarak sergilendi. Metaryel, Fen, İngilizce köşemiz var. Hayallerine yürüdüklerini simgeleyen projeyle sergimizi açmış buluyoruz. Sergimiz 2 gün daha açık kalacak. Çok yoğun bir ilgi var. Velilerimizi de çok ilgili. Her yıl oluyor ama bu yıl ilgi de çok, projelerimiz de farklı” dedi.

Sergide 400'ü aşkın eserin yer aldığını belirten Çakır, 87 öğrencinin 1 yıl içinde yaptığı sınıf içi ve bireysel çalışmaların yanı sıra bazı ailelerin de katıldığı projelerin sergi içerisinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

ÇOK GÜZEL ESERLER MEYDANA GETİRİLMİŞ

Son olarak söz alan Kaymakam Ali Akça ise, Bugün 23 Nisan. 23 Nisan Çocuk Bayramını bizlere hediye eden büyük Atatürk'ü, yine bize bu vatanı yurt edindiren şehitlerimizi, gazilerimi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Minik Ayaklar Anaokulu'nu hazırlamış olduğu bu güzel eserleri birazdan hep beraber göreceğiz. Yarınlarımız olan çocuklarımıza, geleceğimiz olan evlatlarımıza da teşekkür ediyorum. Çok güzel eserler meydana getirmişler. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00