www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MİNİKLERDEN BÜYÜK DUYARLILIK

MİNİKLERDEN BÜYÜK DUYARLILIK

İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (İDOHA) ve Özel İnegöl Şirin Akademi Anaokulu ortaklığında gerçekleştirilen çalışmada, çocukların elleriyle yaptıkları köpek kurabiyeleri ve kuşyemlikleriKültürpark´ın muhtelif bölgelerine bırakıldı.

 

Dün öğlen saatlerinde gerçekleştirilen çalışmaya İDOHA Başkanı Nilay Parlar Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, Anaokulu Müdür Yardımcısı Ceyda Efe, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdiler. Proje kapsamında Kültürpark´ı gezerek muhtelif bölgelere kuş yemliği ve köpek kurabiyeleri bırakan minikler, Pisi Bahçe´yi de inceleme fırsatı buldular.

 

FARKINDALIK PROJESİ

Program esnasında bir konuşma yapan İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (İDOHA) Başkanı Nilay Parlar Ateş, ?Bugün İnegöl Şirin Akademi Anaokulu ile beraber Kültürpark içerisinde hayvanlara yönelik olarak besleme etkinliği düzenledik. Öncelikle Pisi Bahçe´ye giderek ziyarette bulunduk. Öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve sevgisi var. Öğrencilerimiz besleme etkinliği için elleriyle kurabiyeler yaparak kuşlar için yemlikler hazırladılar. Birazdan bunları Kültürpark´ın çeşitli ağaçlarının altlarına mamaları bırakıp dallarına yemlikleri asacağız. Farkındalık projesi olarak böyle bir çalışma düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz? dedi.

 

ETKİNLİKLERİN DEVAMI GELECEK

Özel İnegöl Şirin Akademi Anaokulu Müdür Yardımcısı Ceyda Efe ise, ?Bizler Özel İnegöl Şirin Anaokulu olarak bugün hayvanları beslemeye geldik. Pisi Bahçe´yi biz de çok merak ediyorduk. 1 dönüm bahçesi olan bir okulda çocuklarımıza eğitim verdiğimiz için daha önce okul ağaçlarına bu tür kuş yemlikleri yapmıştık, bugün de daha büyük bir alanda bu etkinliği yapıyoruz. Kültürpark´ta bu etkinliğimizi yapıyoruz. Çocuklarımızla kuş yemleri yaptık. Köpek kurabiyeleri yaptık ve sonunda pisilerimizi ziyarete geldik. HayvanseverlerDerneği olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinlikleri ortaklaşa olarak sürekli şekilde yapmak isteriz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00