www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Miniklerden Tiyatro Gösterisi

Miniklerden Tiyatro Gösterisi

Zübeyde Hanım Anaokulu’nun minik öğrencileri, 27 Mart dünya tiyatro günü nedeni ile kendi hazırladıkları tiyatro oyunlarını sundular.

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Dünya Tiyatrolar Günü çalışmaları kapsamında 27 Mart Çarşamba günü sınıflarında amatörce hazırladıkları tiyatro gösterilerini okulun çok amaçlı salonunda diğer sınıf arkadaşlarına sundu. Toplam 195 öğrencisi olan okulun bütün öğrencileri, aldıkları rolleri ilk kez sahneye çıkmanın heyecanı içinde öğretmenleri eşliğinde canlandırmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar. Hafta içi öğrencilere tiyatro ve tiyatro izleme esnasında izlenecek kuralları aktaran sınıf öğretmenleri öğrencilerinde görüşlerini alarak dünya masallarından seçmeler yaptılar.

Sabahçısı sınıf ve öğretmenlerinden Hümeyra Sağlık’ın Pembe Düşler sınıfı Pamuk Prenses ve Yedi cüceleri, Azize Çakır’ın Çiçekler sınıfı Sindrella, Nesrin Bayorul’un Minik Tavşanlar Sınıfı Yedi Keçi Yavrusu, Seda Çalışkan’ın Gülen Yüzler sınıfı Kırmızı Başlıklı Kız, Öğlenci Sınıf ve öğretmenlerden Hicran Küpçüoğlu’nun Yıldızlar sınıfı Kırmızı Başlıklı Kız, Dilek Yüksek’in Çalışkan Arılar sınıfı Yalancı Çoban, Sevinç Demir’in Sevimli Tırtıllar sınıfı Kül Kedisi, Gönül Demir’in Kelebekler sınıfı Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Leyla Aydın’ın Uçan Balonlar sınıfı Uyuyan Güzel adlı dünya masallarını evlerinden ve okulda bulunan kostümlerden yararlanarak sahnelediler. Sahnelenen oyunlar bütün sınıflar ve izleyenlerden büyük beğeni kazandı.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29