MİNİKLERİN SİNEMA KEYFİ

MİNİKLERİN SİNEMA KEYFİ

İnegöl Belediyesi Ocak ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında ?Sevimli Hayvanlar? adlı Animasyon Çocuk Filmini İnegöllü çocuklar ile buluşturdu.

 

Gerçekleştirilen gösterime Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban´ın yanı sıra çok sayıda minik ve ebeveyn katılım gösterdi.

Ailelerin, sinema keyfini çocukları ile birlikte yaşamaları ve özellikle çocukların katılımlarıyla İnegöl´de sinema kültürünü yaygınlaştırma adına düzenlenen animasyon film etkinliği büyük bir beğeni ile izlenildi.

HAYVAN DOSTLARININ ACIMASIZ İNSANLARLA SAVAŞI

Mobilya Müzesi Konferans Salonu´nda gösterimi gerçekleştirilen animasyon filmi ile hayvan dostlarının duyarsız, acımasız insanlara karşı başlattıkları savaşı, insanların bilinçsizliği, vicdansızlığından dolayı susuzluk endişesine kapılan bazı hayvanların bu insanlara karşı başkaldırmaları ve kendi imkânları ile bu gidişe bir dur demeye çalışmaları ön plana çıkartılarak çocukların doğaya karşı bakış açılarına farklı bir pencereden bakmaları sağlandı.

Bir parçada olsa hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi ailelerin katılımıyla izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07