Miniklerin resim yarışı

Miniklerin resim yarışı

Özel Nilüfer Safvet Koleji’nin İnegöl’deki anaokulları arasında düzenlediği pastel boya resim yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada 22 anaokulundan 540 öğrenci en güzel resmi çizmek için birbirleri ile yarıştılar.

Özel Nilüfer Safvet Koleji, İnegöl’deki anaokulu öğrencileri arasında pastel boya resim şenliği düzenledi. İnegöl’deki 22 anaokulundan 6 yaş grubu yaklaşık 540 öğrencinin katıldığı yarışmada, anasınıfı öğrencileri resim becerilerini sergileme fırsatı buldu. İnegöl’de bulunan resmi ve özel okullarda bulunan anasınıfları ve kreşteki yüzlerce öğrencinin katıldığı boyama şenliğinde yarışmaya katılan her öğrenci madalya ve hediye kazandı.

ÖĞRENCİLERE HEDİYE YAĞDI

Pastel boya ile yapılan resim yarışmasına katılan miniklerin yeteneklerini ve hayal güçlerini kullanarak ortaya koydukları birbirinden güzel resimleri, jüri heyeti ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Ödül töreninde ise tam bir heyecan fırtınası yaşandı. Yarışmaya katılan bütün öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, ilk otuza giren öğrenciler ayrıca ödüllendirildi. İlk dört öğrenciye altın madalya, diğer yirmi altı öğrenciye ise gümüş madalya takdim edildi. Ayrıca birinci olan öğrenci akülü schooter, ikinci olan öğrenci bisiklet, üçüncü öğrenci ise kaykay hediye edildi.

Yarışmada ilk üçe giren okulun öğretmenlerine ve okuluna NT hediye çeki hediye edilirken, diğer öğrencilere de çanta hediye edildi. Yarışmada birinciliği Vehbi Koç İ.Ö.O’dan Salih Doğan göğüsledi. İkinci TOKİ Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O’dan Boran Algın Şahin olurken, üçüncü ise yine Vehbi Koç İ.Ö.O’dan Tarık Er oldu. Yarışmanın mansiyon ödülü de yine Vehbi Koç İ.Ö.O’na gitti.  Vehbi Koç öğrencisi Ahu Sena Yıldız, jüri tarafından mansiyon ödülüne layık görüldü.

Düzenlenen yarışmayla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Bayram Yayla, Boyama Şenliği’nin eğlenceli resim yarışmasından oluşan renkli bir organizasyon olduğunu ifade etti. Bu kadar sevimli miniği bir araya toplamaktan ve onları sevindirmekten, onların heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Yayla, bu yarışmanın yavrularımızın özgüven kazanmalarında ve sosyalleşmelerinde önemli katkılar sağlayacağına inandığını dile getirdi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00