Miniklerin yarışma heyecanı

Miniklerin yarışma heyecanı

Özel Kosova Ufkum İlkokulu tarafından Değerler Eğitimi” projesi kapsamında düzenlenen tutumluluk ve sorumluluk konulu şiir yazma ve yazdığı şiirleri en iyi okuma yarışması renkli anlara sahne oldu.

Yarışmaya 1, 2 ve 3. sınıflardan toplam 11 öğrenci katıldı. Yarışmada heyecanlı dakikalar yaşandı. Şiirin ardından günün anlam ve önemine özgü şarkılar seslendirildi. Öğrencilerin etkinlikten duyduğu mutluluk yüzlerinden okunuyordu. Üç kişilik jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 1. sınıflarda Mustafa Onur Acar birinci, 2. sınıflarda Duru Sarıkaya birinci ve 3. sınıflarda ise Ayşe Zümra Duran birinci seçildi.

 BİZİM GÖREVİMİZ YETENEKLERİ ORTAYA ÇIKARMAKTIR

Sonuçların açıklanması sırasında bir konuşma yapan Özel Kosova Ufkum İlkokulu Müdürü Erol Baştürk, İnsanın başarılı olması öncelikle kendini tanıması, kendi yeteneklerini keşfetmesi, bu tanıma ve keşfe uygun hareket etmesi ile mümkündür. Öğrencilerimizde gelişen sorumluluk görev ve ödev bilinci onu maddi ve manevi anlamda başarılı kılacaktır. İşte bizlere düşen görev yetenekleri ortaya çıkarmaktır” dedi.

 TUTUMLU İNSAN İSRAF ETMEZ

Tutumluluk konusunda da açıklamalarda bulunan Erol Baştürk, Tutumluluk cimrilik değildir. Tutumlu insan eşyasını düzenli kullanır. Zamanını boşa harcamaz. Elektriği, suyu, parayı ihtiyacı kadar harcar. İsraf etmez” şeklinde konuştu.

 DEĞERLER EĞİTİMİ VAZGEÇİLMEZİMİZDİR

Okul kurucusu Devrim Kosova Hasırcı ise, Değerler Eğitimi projesi bizim vazgeçilmezimizdir. Hayatta başarılı olmak kadar manevi ve kültürel değerlerle donanmak da önemlidir. Her öğrenci bizim için değerlidir. Her öğrenci bir projenin içinde yer almalıdır. Bunlar kurumumuzun değerleridir. Yarışmada emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10355,75%0,85
  • DOLAR

    32,24% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2457,53% 1,04
  • Ç. ALTIN

    3945,64% 1,76