Minklerden Yılsonu Gösterisi

Minklerden Yılsonu Gösterisi

Okyanus Anaokulu 4 ve 5 yaş öğrencileri, yeteneklerine göre ayrıldıkları kulüplerde yıl boyunca aldıkları eğitimin kazanımlarını ailelerine sundular.

Halkoyunları ve sınıf öğretmenlerinin hazırlamış olduğu modern ve klasik dans gösterilerini sergilediler.Drama gösterisinde ezberlerini yapan öğrenciler tiyatroya uygun kostümleri ve göz dolduran sahne dekoruyla izleyiciye harika bir tiyatro gösterisi sundular. İngilizce dersinde ise öğrenmiş oldukları şarkılar ile koro çalışması yaptılar. Jimnastik kulübünün öğrencileri öğrenmiş oldukları temel jimnastik hareketlerini sahne üzerinde hazırlanmış olan çeşitli materyalleri kullanarak dans ile birleştirerek mükemmel bir sunum yaptılar.Müzik çalışması adı altında kullanılan materyallerle ritim çalışması ve canlı çalınan keman eşliğinde dans ettiler.

Gecenin sonunda gelecek yıl 1.sınıfa adım atacak olan 5 yaş öğrencileri kep ve cübbelerini giyerek cumhuriyet bekçileri olacaklarına ve hiçbir zorluk karşısında yılmayacaklarına, doğruluk ve dürüstlükten ayrılmayacaklarına dair ant içtikten öğretmenlerinden diplomalarını almalarının ardından keplerini büyük bir sevinçle havaya attılar.

Gösteri sırasında slayt ve şarkılarla da annelerinin anneler gününü kutlamayı unutmayan minikler ailelerine duygulu anlar yaşattılar.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00