MMC İLETİŞİM HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

MMC İLETİŞİM HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

TTNET’in İnegöl Yetkili Bayisi MMC İletişim mağazalarında yaşanan yoğunluğu hafifletmek amacıyla, hafta içi mesai süresini 19.00’a kadar uzattı. Ayrıca, Pazar günleri de hizmet verme kararı aldı.

PTT’nin 1 Ocak 2013 tarihi itibari ile TTNET ve Türk Telekom faturalarından 1TL işlem bedeli almaya başlaması ile birlikte TTNET’in İnegöl Yetkili Bayisi MMC İletişim’de yoğunluk arttı. Vatandaşların taleplerine cevap vermek isteyen MMC İletişim, yaşanan yoğunluk nedeni ile mesai saatini hafta içi 19.00’a kadar uzatırken, ayrıca Pazar günleri de hizmet verme kararı aldı.

Konu ile ilgili bilgi veren MMC İletişim firma sahiplerinden Şükrü Akdeniz, “İnegöl’de yaklaşık 4 yıldır hizmet veriyoruz. Bu dört yıllık süre zarfında müşterilerimiz nezdinde ciddi bir güven oluşturduk. Türk Telekom’un kurumsal kimliğine uygun bir yöntemle çalışarak, özellikle müşteri odaklı yaklaşımımızla da İnegöllülerin gönlünde taht kurduk” dedi.

KREDİ KARTI İLE FATURA ÖDEME İMKÂNI

Akdeniz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “PTT’nin Türk Telekom ve TTNET faturalarından 1TL işlem bedeli almaya başlaması ile birlikte, mağazamızda ciddi bir yoğunluk başladı. Biz de hafta içi akşam saat 19.00’a kadar, Pazar günleri de 11.00 ile 18.00 saatleri arası mağazamızı açık tutma kararı aldık. Ayrıca İnegöl AVM içindeki standımızda 10.00 ile 22.00 saatleri arasında kredi kartı ile ödeme imkânı bulunmaktadır. Özellikle belirli saatler arasında görev yapan işçi ya da memur olan müşterilerimize hizmet vermek için böyle bir karar aldık. Müşterilerimiz TTNET ve Türk Telekom faturalarını zaten bizim mağazamızda ödemek zorunda düşüncesini hiçbir zaman tasvip etmedik. Gerek verdiğimiz eğitimlerde gerekse uygulamalarımızda müşteri odaklılık konusundaki hassasiyetimizi hep en üst seviyede tuttuk. Bu uygulamamızın da en temel nedeni müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır” diye konuştu.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32