www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobiliyum AVM Yurtdışı Heyetini Ağırladı

Mobiliyum AVM Yurtdışı Heyetini Ağırladı

Arap ülkelerinden İstanbul Fuarına gelen 22 kişilik yurtdışı alım heyeti Mobiliyum AVM organizasyonu kapsamında İnegöl´e geldi.

Birleşik Arap Emirlikleri´nden gelen mobilya alıcıları İstanbul Fuarı´nın ardından İnegöl´e gelerek Mobiliyum AVM´yi ziyaret ettiler.

MOBİLİYUM´U GEZMEK İÇİN TEK GÜN YETMEDİ

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, ?İnegöl mobilyacısının birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek ortaya koymuş oldukları Mobiliyum AVM projemizin kapsamı, kuruluş amacı kendilerine anlatıldı. Bu derece büyük bir kompleksin mağazalar haricinde oteli, restoranı, cafeleri ve ibadethanelerinin içinde bulunması da gelen heyeti memnun etti. Yaklaşık 25 kişinin bulunduğu alım heyeti Mobiliyum AVM´yi gezmek için bir günün yeterli gelmeyeceğini söylediler. Bundan dolayı gelen heyet Mobiliyum AVM´nin bünyesinde bulunan Morrian Otel´de konakladılar? dedi.

Fuardan memnun kalan Mobiliyum; sadece Mobiliyum´u değil İnegöl´ü tanıtan bir Mobiliyum olduğunu dile getirdi?Bu yıl yine fuaye alanda yer alan Mobiliyum standı ilgi ile karşılandı. Maddi ve manevi anlamda çaba sarfedilip yer alındığını dile getiren Timur Han, 365 gün açık bir fuar merkezi olduklarını ve kendilerini daha iyi tanıtabilmek açısından burada yer aldıklarını dile getirdi.

2018 TANITIM YILI OLACAK

Talha Timur Han, ?Bu yıl Atatürk Hava Alanı İç&Dış Hatlarda 130 Face, Bakırköy´den Bazhçelievler´e kadar olan önemli 70 noktada billboard,5´erli olarak yer alınan Giant Boardlarda ise 5 adet ve CNR Fuar Alanında Fuaye Alan Ana Kolon Ana ÖnGiriş ve Arka Giriş Alanları ile Fuar Kataloğu ilk sayfa reklamımız ile fuarda ciddi reklam kampanyası yürüttük. 2018 yılı tamamen tanıtım yılı olacak. B etabının açılışı ile birlikte toplamda 195 üye ile istikrarlı bir şekilde yola devam edeceğiz? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 

 

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25