www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobiliyum İnegöl AVM'den Korona virüsüne karşı tedbir

Mobiliyum İnegöl AVM

COVID-19 virüs salgını nedeniyle Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han öncülüğünde yönetim kurulu bir araya geldi. Yapılan toplantıda önemli kararlar alındı.

Mobiliyum AVM'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. COVID-19 virüs salgını nedeniyle Devletimizin almış olduğu kararlara istinaden; Yönetim Kurulumuz tarafından alınmış olan kararlar; Önümüzdeki süreçte Devletimizin alacağı kararlara göre değisebileceğini göz önünde bulundurularak, bazı değişikliklere gidildi.  Yarın itibaren uygulanacak kararlar ise şu şekilde

1. Hafta içi ve hafta sonu dahil olmak üzere çalışma saatlerimiz aşağıdaki gibi revize edilmiştir.
Hizmet Ekibi; Sabah 10:30 - Akşam 18:00 Mağaza Satış Ekibi; Sabah 1 1:00 -Akşam 18:30


2. Her mağazada maksimum iki kişi (hizmet çalışanı dahil) bulundurulacaktır. Kontrolleri tarafımızca yapılacak, uymayan işletmelere cezai müeyyidelerimiz olacaktır. Minimum düzeyde personel çalıştırılacağı için servis araçlarında kişi sayısı olarak bir rahatlama olacağından dolayı; 28 kişilik araçlara (büyük araçlar) 18 kişi, 16 kişilik araçlara (küçük araçlar) 10 kişi alınacaktır. Açıkta personel kalması durumunda ilave servis uygulaması hemen devreye alınacaktır.

3. AVM genelinde iki günde bir yapmış olduğumuz dezenfektan çalışmaları: bugünden itibaren her gün düzenli olarak; kapanıştan sonra 18:30 - 23:00 saatleri arasında ve açılıştan önce 10:00 - 11:00 saatleri arasında yapılacaktır.

4. Her mağazada dezenfektan ürünleri bulundurulması önemle gerekmektedir.

5. Personelimizin kullanmış olduğu servis araçları düzenli olarak dezenfekte edilecek ve her servis aracında dezenfektan ürünü bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.


6. Diyanet işler Başkanlığından gelecek ikinci bir talimata kadar; Mescidimiz Cuma namazlarında kapalı olacak, diğer vakit namazlarında açık bulundurulacaktır.

7. Avm içerisindeki Cafe ve Tobacco Shop ikinci bir talimata kadar kapatılacaktır. A ve B etabımızdaki restaurantlar, gerekli olan hijyen çalışmalarını düzenli olarak yapmak kaydı ile açık bulundurulacaktır.

8. Yönetim kurulumuzun almış olduğu kararlara uyulması topluluk kuralları ve Mobiliyum AVM bilincini sağlamlaştırmak adına zorunludur. Ferdi olarak (mağazaların kapatılması dahil) hareket edilmemesi zorunludur.



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00