Mobiliyum´da B Etabın Sonuna Gelindi

Mobiliyum´da B Etabın Sonuna Gelindi

Türkiye´nin en büyük kapalı mobilya alışveriş merkezi olan Mobiliyum AVM´nin B Etabında sona gelindi.

Mobiliyum AVM yönetimi, B Etabı ile ilgili toplantı gerçekleştirdi. B etap üyelerinin tam kadro olarak toplantıda bulunması Mobiliyum Yönetim Kurulu tarafından yüksek memnuniyetle karşılandı.

AĞUSTOS İÇİNDE BİTİYOR

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han ve yönetim kurulu üyeleri tarafından B etap inşaat sürecinde yönetim süresi boyunca gelinen süreçler tüm üyelere anlatıldı. Aynı zamanda toplantıda inşaat sürecinde çalışan taşeron firmalarında katılmasıyla tüm açıklığı ile şuana kadar yapılmış ve yapılacak olan B etap inşaatının Ağustos ayı itibariyle teslim edilmiş olduğunun ve tüm B etap üyelerinin Ağustos ayı itibari ile işyerlerinin tadilat sürecini başlatmaları gerektiğinin bilgisi verildi.

TADİLATLAR KASIM FUARINA KADAR BİTECEK

Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han tarafından teslim edilen iş yerlerinin giriş katlarının kesin olmakla birlikte Kasım ayı fuarına kadar açılışa hazır hale getirilmesi gerekliliği üyelere bildirilirken; bahsi geçen tarihe kadar tadilatlarını bitirmeyen üyelere ise cezai yaptırım getirileceği bilgisi verildi.

Tüm bu bilgilendirmeler çerçevesinde B etap üyelerinin oy çokluğu ile B etap bitiş süreci ve verilen tarihler kabul edilmiş oldu.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07