Mobilya Şenliği Başlıyor

Mobilya Şenliği Başlıyor

İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı bugün açılıyor. 37´incisi düzenlecek fuarda 168 firma yer alacak.

20 ÜLKEDEN İTHALATÇI GELECEK

Yurt içi fuarlarında bu yıl ilkez Afrika ülkelerinden ithalatçı firmalarında davet edildiği kaydeden MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Bildiğiniz gibi bu uygulamamızı sadece MODEF Expo fuarımızda yapıyorduk. Yurt içi fuarımıza da değer katmak ve katılımcımızın faydasını arttırmak adına, bu yıl ilk defa yurt dışı ziyaretçi organizasyonumuz olacak.? dedi..

Mobilyanın başkenti İnegöl´ün en değerli markalarından bir tanesi olan MODEF, 37. kez kapılarını açıyor. Bugün başlayacak olan fuar 27 Mart´a kadar devam edecek.

 ÇADIR KURULMADI

Bu sene fuarla alakalı çok önemli değişiklikler yaptıklarını belirten MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Bildiğiniz gibi MODEF kentimizin en önemli markalarından biri. Bizler de bu markanın değerini arttıracak ve katılımcılara daha fazla fayda sağlayabilmek için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz MODEF Expo fuarında yaptığımız değişiklerin meyvesini almaya başlamıştık. Geçtiğimiz fuarda fiziksel olarak pek çok değişiklik yapmıştık. Bu fuarda da ilk olarak tarihi değiştirdik. Bundan önce Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz fuarı bu sene Mart ayına çektik. Bu değişiklikle amacımız yurt içinde başlayacak sezonu daha önceden yakalayabilmek. Yurt içi pazarda düğünlerle başlayan hareketliliği daha önce yapacağımız bu fuarla inşallah daha önce yakalamış olacağız. Yaptığımız bir başka değişiklik ise çadırın kurulmaması olacak. Bildiğiniz gibi bundan önce ana binamız dışında bir de portatif fuar alanımız vardı. Bu sene o alanı da iptal ettik.?dedi.

 20´YE YAKIN ÜLKEDEN İTHALATÇILAR GELECEK

Bu fuara başta Afrika ülkeleri olmak üzere 20´ye yakın ülkeden mobilya ithalatçılarını getireceklerini aktaran Uğurdağ, ?Bildiğiniz gibi bu uygulamamızı sadece MODEF Expo fuarımızda yapıyorduk. Yurt içi fuarımıza da değer katmak ve katılımcımızın faydasını arttırmak adına bu yıl ilk defa yurt dışı ziyaretçi organizasyonumuz olacak.? diye konuştu.

 168 FİRMA YER ALIYOR

Bu sene 168 firmanın fuara katılacağını aktaran Uğurdağ ?Hükümetimizin Nisan ayı sonuna kadar uygulamaya koyduğu KDV indiriminin perakendeye yaptığı etkiyi hep beraber yaşadık. İnşallah bu fuarla bu indirimin toptan satışları içinde olumlu etki yaptığı bir fuar yaşayacağız. Bizim katılımcılarımızdan beklentimiz ürünleriyle, stantlarıyla, çalışanlarıyla İnegöl Mobilyasını yakışan şekilde temsil etmeleridir. İnşallah hep beraber hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir fuar geçireceğiz. Ben fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tekrar kentimiz ve sektörümüz açısından hayırlı olmasını Allah´tan niyaz ediyorum?ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68