www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MOBİLYA KATALOGU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

MOBİLYA KATALOGU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nın bu yıl 2’ncisini çıkarılacağı Mobilya Katalogu için Yedi24 ajans ile protokol imzalandı.

Mobilyacılar Odası’nın ilkini geçtiğimiz yıl çıkardığı Mobilya Katalogu için Ajans Yedi24 ile protokol imzalandı.

 

Mobilyacılar odasında düzenlene imza töreninde konuşan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2012 yılında yapmış olduğumuz ilk katalog çalışmasının devamını Allah nasip ederse Yedi 24 ajansla ikincisini Kasım fuarına yetiştirmek üzere protokol imzaladık. Kendileri ile uzun vadeli çalışma niyetindeyiz. Mobilyacılarımızın bu konuda odamıza destek vermelerini, bu çalışmaya katkı sağlamalarını temenni ediyorum. İnşallah katalogumuzu yetiştirip Kasım ayında yapılacak fuarda dağıtmayı planlıyoruz. Çalışmamızın içinde üyelerimize indirimler, onlara kolaylık sağlayacak detaylar var. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Yedi 24 ajans sahibi Hakan Karataş ise, “Ajans Yedi 24, 2010 yılında firmalara özel tanıtım katalogu yaparak faaliyetine başlamış, 2011 yılında İnegöl`ün 13 yıllık markası olan `İnegöl Mobilya Katalogu` markasını devir `alarak daha da güçlenmiştir. İnegöl Mobilya Katalogu, İnegöl`ün ismini temsil eden tek yayın olma özelliğini müşterilerine kaliteli hizmet, prestijli reklam ilkeleriyle şu günlerde İnegöl Mobilya Dergisi ismiyle Yay-Sat bayilerinde sergileyen, temsilcilerimiz marifetiyle 11 ülkede, İnegöl`ümüzü temsil eden bir yayın haline gelmiştir. 2012 yılında aramıza katılan Yedi24 Ekonomi Gazetesi ise İnegöl sanayi ve iş adamlarına hitap etmekte, iş adamlarının beklentileri doğrultusunda, ihtiyaç duyduğu bilgi ve konulara ışık tutmaktadır. İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası & Ajans Yedi24 iş birliğinin amacı; İnegöl MODEF EXPO 2013 Fuarı öncesi gerek fuara katılan firmaların tesirini artırmak gerekse fuara katılamayan ve tanıtıma ihtiyaç duyan firma ve üyelerimize özel imkanlar sunarak fuara gelen ziyaretçilerden en üst düzeyde istifade etmelerini sağlayarak rekabet gücünü artırmak olacaktır. Son yıllarda yapılan araştırmalara göre 61 ilde yüksek kapasiteli mobilya üretimi yapılabilir hale gelmesinden kaynaklı ciddi bir rekabet ortamı yaşanmaktadır. Beraberinde mobilyanın değişim süresinin daha da kısalması moral olsa da bu süreçte tüketimi İnegöl`ün yönetmesi çıkarımıza olacaktır. Bu doğrultuda hedefimiz rekabet halinde olduğumuz taraflar karşısında ürünlerimizi daha hızlı tanıtmak, marka bilinirliğimizi artırmak, daha güçlü görünmek ve bunların getirişi olarak da elbette tercih sebebi olabilmektir. Bakkala kıyasla marketin, markete kıyasla hipermarketin, hipermarkete kıyasla AVM`lerin tercih sebebi olduğu bir alışveriş kültürüne sahibiz. Elbette büyük görünmenin de tercihleri etkilediği açıktır. Fakat mobilyacılar odası ile düzenlediğimiz ortak projede hedeflenen sadece güçlü görünmek değil var olan gücümüzü hedef kitlemizin görmesini sağlamak olacaktır. Toplamda 5000 adet basılacak olan İnegöl Mobilya Katalogu 4 kısımda dağıtılacaktır. 1.Fuara gelen yerli, yabancı ziyaretçilere Mobilyacılar Odası & Ajans Yedi24 standında. 2.İstanbul İMOB Fuarında yerli, yabancı ziyaretçilere Mobilyacılar Odası & Ajans Yedi24 standında. 3.Bursa MODEKS Fuarında Mobilyacılar Odası & Ajans Yedi24 standında 4. Ajans Yedi24 tarafından kurye marifetiyle mobilya mağazalarına ücretsiz dağıtım yapılacaktır” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19