MOBİLYA SANAYİNDE FECİ CİNAYET

MOBİLYA SANAYİNDE FECİ CİNAYET

İnegöl mobilya sanayi 10. Sokak üzerindeki bir işyerinde sabah saatlerinde erkek cesedi bulundu. Üzerinden Ahmet Arun’a (32) ait kimlik çıkan şahsın, iş yerinde önce dövüldüğü, ardından bıçaklandığı ve daha sonra da bir araçla üzerinden geçilerek

Edinilen bilgilere göre olay; dün saat 09.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Kahraman Sokak’ta meydana geldi. Sabah işe giden vatandaşlar, oto yıkama olarak faaliyete açılmaya hazırlanan iş yerinde bir kişinin yerde yattığını gördüler. Durumun emniyet ekiplerine bildirilmesi üzerine, ekipler kısa sürede olay yerine ulaştı.

 

Olay yerinde emniyet ekipleri güvenlik önlemleri alırken, olay yerine 112 acil servis ambulansı da çağrıldı. Yapılan incelemelerde 32 yaşındaki Ahmet Arun’un öldüğü anlaşıldı. Kafasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler ve bıçak yaraları olduğu görülen Arun’un cesedi, savcının incelemesinin ardından, kesin ölüm sebebinin tespiti için İnegöl Devlet Hastanesi morguna, oradan da Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ahmet Arun’un öldürüldüğünü öğrenen yakınları ise sinir krizleri geçirdi.


Gece geç saatlere kadar alkol aldığı iddia edilen Arun’un, iş yerinde önce dövüldüğü, ardından bıçaklandığı ve daha sonra da bir araçla üzerinden geçilerek ezildiği öğrenildi. Suç aleti bıçak dükkanda bulunurken, polis, cinayeti kim ya da kimlerin işlediğini tespit etmeye çalışıyor.

 

Olayla alakalı soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07