www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobilyacılar Almanya´dan Mutlu Döndüler

Mobilyacılar Almanya´dan Mutlu Döndüler

İnegöl Marangozlar Mobilyacılar Odası Genel Sekreteri N.Kamuran Balkan, Oda üyelerine yönelik gerçekleştirdikleri Almanya Imm Cologne Mobilya Fuarı ve beraberindeki gezilerde katılımcı firmaların ikili görüşmeler yaparak, ticari bağlantılar konusunda yol

Gerçekleştirilen gezi ve ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan İnegöl Marangozlar Mobilyacılar Odası Genel Sekreteri N.Kamuran Balkan, ?19-23 Ocak 2016 tarihleri arasında İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası olarak 11. yurtdışı gezi organizasyonumuzu Almanya Imm Cologne Mobilya Fuarına ve Köln gezisinin yanı sıra, 1 günlük Hollanda/Amsterdam şehir turu ile programı tamamladık. Bilindiği gibi sektörümüzle ilgili fuarlargerek yurt içinde gerekse yurt dışında katılabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız bu geziler ile esnaflarımızın gelişimine katkı sağlamak ve yurt dışı gezisinde ziyaret ettiğimiz ülkelerin tarihini ve kültürünü yakından inceleme imkânı bulduk. Kurumsallaşan ve yüzlerce ülkeye ihracat gerçekleştiren firmalarımızın bir kısmını Imm Cologne Mobilya Fuarı´nda katılımcı olarak görmek bizleri memnun etti. Fuara katılan firmalarımız ile yaptığımız görüşmelerde milli katılım anlayışı ile yer aldıkları dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak kabul edilen ve uluslararası fuar anlayışı olarak bilinen, görselliğin ön planda olduğu bu fuarda yer alarak, ülkemizi ve ilçemizi temsil ediyor olmamız nedeni ile mutlu olduklarını ifade ederek, fuarıngörselliğin yanında ticaretede yansıması beklentilerini ifade ettiler? dedi.

 

YÜZDE 50 KOSGEB DESTEKLİ

Fuar ziyaretinin yanı sıra yüzde 50 KOSGEB desteği aldıkları gezi içerisinde Köln´de bulunan TÜMSİAD Avrupa Genel Merkezini ziyaret ettiklerini belirten Balkan, ?Burada yaptığımız görüşmelerdeilçemiz mobilya sanayisini, üretim anlayışının yanı sıra Odamız çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Daha sonra Hollanda/Amsterdam ziyaretimiz başladı. Amsterdam gezimizde önceliğimiz şehir turu oldu. Bu doğrultuda hareket ettik.Akşamında ise TÜMSİAD ve EUBA Başkanlıklarını ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Firmalarımız ikili görüşmeler yaparak muhtemel ticari bağlantılar konusunda yol aldı. KOSGEB Bursa Merkez İl Müdürümüz Sayın Ahmet Akdağ´a verilen destek nedeni ile çok teşekkür ediyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19