www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobilyacılar Odası 3 Bin 850 Katalog Dağıttı

Mobilyacılar Odası 3 Bin 850 Katalog Dağıttı

İnegöl Mobilyacılar Odası, MODEF fuarında kurduğu katalog dağıtım standında bu yıl 3 bin 850 katalog dağıttı.

Yapılan katalog dağıtımına ilişkin açıklamalarda bulunan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Oda olarak 2010 yılında başlattıkları çalışmaya ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Yapmış oldukları bu etkinlikle amaçlarının çeşitli sebeplerle MODEF fuarlarında yer bulamayan mobilyacı esnafa bir nebze de olsa katkıda bulunmak olduğunu dile getiren Özcan Ayhan, “Yaptığımız bu çalışma ile esnaflarımıza yeni müşteri bulmalarına katkı sağladığımız için son derece mutluyuz. Fuarı ziyaret eden kişilerden alınan kartlar karşılığı yapılan bu dağıtım sayesinde elde edilen adresler en kısa sürede Dosya haline getirilerek Katalog sahibi firmalara teslim edilecektir. 1-7 Nisan 2013 tarihlerinde düzenlenen MODEF fuarında, 9 firmanın kataloglarının yanı sıra bu yıl Miga Ajans ile birlikte organize ettiğimiz ve 54 firmanın bulunduğu 84 sayfalık İnegöl Mobilyacılar Katalogunun da bulunduğu toplam 3 bin 850 adet katalog dağıtımı gerçekleştirildi. Katalog projemizde yer alarak çalışmamıza destek veren firmalara teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Özcan Ayhan, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan’ın fuar ziyaretinden de söz ederek; “İnegöl Mobilya fuarını ziyaret eden Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanımız sayın Ali Rıza Ercan, MODEF Fuarını ziyaret ederek katılımcı firmaların sergilemiş olduğu son model çeşitleri inceledi ve Oda üyelerinin stantlarını gezdi ve İnegöl Mobilya sektöründe çok mesafe kat etti hepsini tebrik ediyorum diyerek Mobilyacılar Odası Katalog dağıtım standında şehir dışından gelen ziyaretçi firmalara katalog dağıtımında bulundu” diye konuştu.

Federasyon Başkanı Ali Rıza Ercan da İnegöl Mobilyacılar Odasının çalışmalarını takdirle takip ettiğini kaydederek; “Sürekli güzel projeler geliştirerek esnaflarımıza hizmet etmeye çalışıyorlar. Bu çalışmalarına son olarak küçük esnafın yer aldığı toplu katalog çalışması ile esnaflarımıza ticari katkıda bulunmayı hedeflemişler. Güzel bir çalışma olmuş, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19