MOBİLYACILAR ODASI YÖNETİMİNDEN TEBRİK ZİYARETİ

MOBİLYACILAR ODASI YÖNETİMİNDEN TEBRİK ZİYARETİ

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 27. Uluslararası Tüketici Zirvesinde 2014 Tüketici Kalite Ödülü alan Oda Üyesi Şen Koltuk firması sahibi Sadri Şen’i ziyaret ederek tebrik etti.

15 Mart Dünya Tüketici günüde LOB tarafından İstanbul RIOXS PERA hotelde gerçekleştirilen 27.Uluslararası Tüketici Zirvesinde, İnegöllü Mobilyacı Sadri Şen 2014 Tüketici Kalite Ödülü almıştı.

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sadri Şen’i ziyaret ederek aldığı ödülden dolayı tebrik etti. Ayrıca, İnegöl mobilyasının tanıtımında yapmış olduğu katkıları nedeni ile de teşekkür plaketi verildi.

Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Özcan Ayhan, “27. Uluslararası Tüketici Zirvesinde düzenlenen programda Tüketici Kalite Ödülünü bu yıl ilçemizden 4 firma almıştır. Bunlardan bir tanesi de odamız üyesi Sayın Sadri Şen’e ait firmadır. Öncelikle kendisini kutluyor ve tebrik ediyoruz. Bizde odamızın üyesi olan Sadri Şen’i firmasında ziyaret ederek tebrik etmek ve plaket vererek teşekkür etmek istedik. Kendisi çok önemli bir ödül kazanmıştır. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu tarz ödülleri alan üyelerimizin sayısı artar” dedi.

Şen Klasik ve Modern Koltuk Firması sahibi Sadri Şen ise, Özcan Ayhan ve yöneticilerinin kendilerini ziyaret ederek tebrik etmesi ve plaket vermelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şen, “Odamız elinden geldiğince esnaflarımızın sorunlarını çözmeye çaba sarf etmektedir. Bizde firma olarak ilçemiz mobilya sektörünün gelişimine bir nebze katkı koyduğumuz için mutluyuz. Sayın başkan ve yönetim kuruluna bu nazik jestleri nedeni ile teşekkür ediyorum” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07