www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobilyacılar Odasından Mobilya Kataloğu

Mobilyacılar Odasından Mobilya Kataloğu

Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Miga ajans firması ile ortaklaşa yapacağı mobilya katoloğunun protokolünü yaptı.

Mobilyacılar ve Marangozlar Odasında düzenlenen protokolde konuşan Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, oda üyelerine yönelik mobilya kataloğu çıkarma kararı aldıklarını ifade ederek, “İnegöl Mobilyacılar Odası olarak öncelikle Odamız üyelerine yönelik olmak üzere İnegöl Mobilya Katalogu çıkarma kararı almış bulunuyoruz. Katalog çalışması İnegöl’de faaliyetini sürdüren Miga Ajans firması ile yapılacaktır. Katalog toplamda 5000 Adet basılacaktır. 2000 Adet Katalog Miga Ajans tarafından çeşitli şehirlerde bulunan Mobilya Firmalarına Kargo ile gönderilecektir. Katalog ta yer alan firmalara ise bir bölümü verilecek olup diğer kataloglar ise İnegöl MODEF Fuarlarında ve İstanbul İMOB Fuarında dağıtımı yapılacaktır.” dedi.

 

Katalog için çalışmalara başladıklarını kaydeden Özcan Ayhan, “Hedefimiz Temmuz ayı sonunda basımını bitirmek ve firmalarımız ile katalogumuz buluşturmaktır. Diğer Katalog ücretlerine göre daha hesaplı olarak basılacak olan katalogumuz en az 200 sayfadan ibaret olacaktır. Katalog da yer almak isteyen firmalarımızı Odamız Genel Sekreteri ve Miga Ajans personeli ziyaret edecektir. Yapılan bu anlaşmanın odamıza ve Miga Ajans firmasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Miga Ajans sahibi Naci Bayav ise “Mobilya sektörü Türkiye’de 1 yılın içerisinde 6 milyar dolar’ın üzerinde hacim yapan bir sektör. 6 milyar doların hacmin içerisinde İnegöl mobilyası büyük bir yer kaplamakta. Türkiye’de insanların kullandığı mobilyaların yarısından fazlası İnegöl’de üretilmekte ve İnegöl’de üreline mobilya Türkiye’nin dört bir yanında evleri süslemektedir. İnegöl’de küçük esnaf başta olmak üzere mobilya üretim yapan firmaların ürünlerinin yer alacağı toplu bir katalog yapımı gerçekleşecek. Mobilyacılar odası İnegöl’deki ajanslardan teklif aldı. Teklif veren ajanslardan bir tanesi biziz. Miga ajans olarak teklifimiz mobilyacılar odası tarafından kabul gördü. Bugünde protokolü imzalamış olduk. İnşallah İnegöllülere, İnegöl mobilyacıları için hayırlı olur.” diye konuştu.  

 

Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19