www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MOBİLYACILAR ODASINDAN ÖZEL ANKET ÇALIŞMASI

MOBİLYACILAR ODASINDAN ÖZEL ANKET ÇALIŞMASI

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, özel anket çalışması başlattı. İki odadan herhangi birine üye olmayan firmaların katılamayacağı ankette, mobilyacıların bugünü ve yarını göz önünde bulundurularak geleceğe ilişkin çalışmalar yapılacak.

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, üyelerini daha yakından tanımak ve geleceğe dair yapılacak projelerde mobilyacıların beklentilerine göre hareket edebilmek adına anket formu çalışması başlattı. Bu projeyle oda üyeleri ile Ticaret ve Sanayi Odasına üye mobilyacılara belirli soruların yer aldığı anketler yapılacak. Her iki odadan birine üye olmayan mobilyacılar, anket çalışmasına katılamayacak. Anketler Mobilyacılar Odasına başvurularak veya www.inmob.org.tr adresinden indirilerek doldurulabilecek.

 

ÜYE OLMAYAN ANKETE KATILAMAYACAK

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İnegöl Mobilyacılar Odası olarak bir anket formu düzenleme kararı aldıklarını söyledi. Ankette yer alacak bazı sorulardan örnekler veren Ayhan, “Firma bilgilerimiz, firma sahibi, firma adresimiz, firmanın metrekaresi, çalıştığı alan, personel sayısı, kayıtlı olduğu oda, üretim yaptığı alan, mülk sahibi mi kiracı mı olduğu, fuarlara katılıp katılmadığı ve hangi fuarlara katıldığı, ileri tarihte kurulacak bir sanayi sitesinde yer almak isteyip istemediği, ihracat yapıyor mu yapıyorsa hangi ülkelere, ihracat rakamları ve odamızla ilgili başka birkaç soru daha düzenleyerek hem kendi üyelerimize hem de İnegöl’de mobilya işiyle uğraşan Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için hazırladık bu anketi. İsteyen herkes katılabilir. Mobilyacılar Odası ve Ticaret Sanayi Odasından herhangi birine kayıtlı olmayanlar anketi dolduramayacak. İleride odamızın yapacağı faaliyetlerden de üye olmayanlar faydalanamayacak” dedi.

 

TALEPLER ÖLÇÜLECEK

Üyelerin taleplerini ölçme noktasında önemli bir adım olacak anket çalışmasının oda yönetiminin yapmak istediği çalışmaları da şekillendireceği ve özetleyeceğini ifade eden Özcan Ayhan, “Sonucunda bir değerlendirme yapacağız. Talepler ne durumdaysa oraya ağırlık vereceğiz. Katılan, dolduran olursa şimdiden teşekkür ediyorum. Onların adına da önemli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Hem bize kendi görüşlerini, isteklerini ve taleplerini anlatabilirler hem de biz geleceğe dönük planlar yaparken bu anket formunu baz alacağız. Şimdiden İnegöl’ümüze hayırlı olsun” diye konuştu.

 

ANKET NASIL DOLDURULACAK?

Başkan Ayhan, ankete nasıl ulaşılacağı konusunda da bilgiler vererek şöyle devam etti: “Anketimiz Mobilyacılar Odamızdan temin edilecek. İsteyenler gelip buradan alabilir. Aynı şekilde odamızın internet sitesinde de bu anket mevcut. Dileyen oradan indirip doldurduktan sonra mail olarak odamıza ulaştırabilirler. Bilgi almak isteyenler telefonla da sekretaryamızdan bilgi alabilirler.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29