MOBİLYACILAR ODASINDAN VOLEYBOLCULARA DESTEK

MOBİLYACILAR ODASINDAN VOLEYBOLCULARA DESTEK

Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, geçtiğimiz akşam yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediyespor voleybol takımının antrenmanına katılarak, sporculara baklava ikramında bulundu.

Baklava ikramı sonrası açıklamalarda bulunan Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Voleybol takımımız başarılarına yenilerini ekliyor. Bizde sizlere moral vermek amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdik. İnşallah başarılı olup, ikinci lige çıkarsınız. Belediye başkanı ve Belediyespor’u bu amatör sporlara verdiği destekten dolayı kutluyoruz” açıklamalarında bulundu.

Belediyespor İkinci Başkanı Adem Tayyar, Belediyespor olarak voleybol branşında çok ciddi bir takıma sahip olduklarını söyleyerek, “Kendi grubumuzda şampiyonluk yolunda ilerliyoruz. İnşallah bu takım play-of oynayacak ve ikinci lige çıkacak. Bütün çalışmalarımıza buna göre yapıyoruz. Bu kadar ciddi çalışan bir takımın mutlaka ve mutlaka altyapıdan desteklenmesi gerektiğini inancı ve bilinci içerisindeyiz. Bu anlamda da uzman eğitmenler nezaretinde voleybol altyapısında yaklaşık 300 sporcumuz çalışmalar yapıyor. Bunlar inşallah geleceğin milli takımında yer alacaklar” dedi.  Hedeflerinin, 3-5 yıl sonra tamamen kendi altyapısından yetişen bir takımla liglere katılmak olduğunu ifade eden Tayyar, “Çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Altyapı sporcularımız haftada 3 akşam antrenman yapıyor. Mart ayında devreye girecek yeni kapalı spor salonlarında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyerek Mobilyacılar odası başkanı Özcan Ayhan ve yönetimine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00