www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobilyacılar Odasının Katalog Dağıtımı Sürüyor

Mobilyacılar Odasının Katalog Dağıtımı Sürüyor

MODEF EXPO Fuarına katılamayan firmalar müşterilere ürünlerinin yer aldığı mobilya katoloğu ile ulaşıyor. Oda Başkanı Özcan Ayhan, Modef Expo’da 15 firmanın katalogunun dağıtılacağını belirtirken, toplamda 2 bin adet katalog dağıtılacağını söyledi.

İnegöl Mobilyacılar Odası, fuara katılamayan veya fuarda yer bulamayan esnafların ürünlerini, gelen ziyaretçilere ulaştırabilmek adına başlattığı katalog dağıtım uygulamasını bu fuarda da sürdürüyor. Pazartesi günü açılan fuarda 1 haftada 2 bin adet katalog dağıtılacağı bildirildi.

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, konuya ilişkin dün katalog dağıtım standında bir basın açıklaması yaptı. Özcan Ayhan; her fuarda olduğu gibi, bu fuarda yer bulamayan esnaf için, katalog dağıtım standında uygulamanın sürdüğünü kaydederek; “Her yıl 15-20 firmamızın kataloglarını dağıtıyoruz, bu firma sahipleri de uygulamadan dolayı son derece memnun. Fuar sonrasında da kaç kişiye hangi bölgelerden ziyaretçi olmuş, firmalarının isim bilgilerine kadar bir dosya ile sunum yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu uygulama aynı şekilde devam edecek” dedi.

Ayhan, bu yıl 15 firmanın dağıtım için kataloglarını bıraktığını belirterek; her firmanın yaklaşık 150 katalogu olduğunu ve 2 bin adet katalog dağıtımı yapacaklarını söyledi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19