Mobilyacılar ZOW Fuarını Gezdi

Mobilyacılar ZOW Fuarını Gezdi

İnegöl Mobilyacılar Odası, üyelerinin faaliyet gösterdikleri alanlarla ilgili gelişen teknolojiyi yakından takip etmesi ve sektörel anlamda gelişim sağlamaları için ZOW fuarına 70 mobilyacının katıldığı bir gezi düzenledi.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 15-18 Eylül 2011 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar merkezinde düzenlenen Mobilya Endüstrisi İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarına 18 Eylül Pazar günü 70 kişiden oluşan heyet ile gezi düzenlendi.

İnegöl’deki mobilyacıların yurt içi ve yurt dışında düzenlenen fuarları gezerek kendilerini geliştirmelerini ve yeni ürünlerle ilgili bilgi edinmeleri için yapılan Mobilya Endüstrisi İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı gezisi hakkında bir açıklama yapan Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Aybil, üyelerinin sektörel anlamda gelişim göstermelerine yardımcı olabilmek adına düzenlemiş oldukları gezilere bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

 

Yapılan bu gezi sayesinde esnafların iş yerlerinde imalatını gerçekleştirdiği ürünleri ile ilgili gelişen teknolojiyi yerinde görme, inceleme ve uygulama imkânı bulabileceklerini kaydeden Aybil, “Gezi esnasında düzenlenen Mobilya Endüstrisi İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarında birçok yeni tasarımların sergilendiğini ve esnafların beğenisine sunulduğunu gördük. O da yönetim kurulu olarak üyelerimizin gelişime katkısı olacağına inandığımız bu tarz geziler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24