www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobilyacılara Özel İndirim

Mobilyacılara Özel İndirim

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, MEB Özel İnegöl İlk Adım Anaokulu ile oda üyelerine yüzde 15 indirim sağlayan bir protokol imzaladılar.

Dün İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası´nda düzenlenen protokol törenine Oda Başkan Vekili Abdurrahman Maksutlar, Oda Genel Sekreteri N. Kamuran Balkan ve MEB Özel İnegöl İlk Adım Anaokulu Müdiresi Seda Çalışkan katılım gösterdi.

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkan Vekili Abdurrahman Maksutlar,?İnegöl Mobilyacılar Odası olarak İnegöl´de faaliyetlerini sürdüren MEB Özel İnegöl İlk Adım Anaokulu ile oda üyelerimizin eğitim ve öğretimin ilk basamağı olan Ana Okuluna gönderecekleri öğrencilerinin alacakları eğitim için ödeyeceği bedel üzerinden yüzde 15 indirim anlaşması imzalıyoruz. Protokol Konusu gereği MEB Özel İlk Adım Anaokulu Müdiresi Sayın Seda Çalışkan hanımefendi ile yaptığımız görüşme sonucunda odamıza kayıtlı olan tüm üyelerin ve çalıştırdığı personellerinin öğrencilerinin 2018-2019 eğitim-öğretim yılı içerisinde kurumun belirlediği kayıt rakamları üzerinden yüzde 15 oranında indirim sağlanacaktır.Konu ile ilgili detayların yer aldığı protokolümüz odamız üyelerine ve çalışanlarına hayırlı ve uğurlu olsun? dedi.

MEB Özel İlk Adım Anaokulu Müdiresi Seda Çalışkan ise, ?Okulumuz çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatlarına geçiş sürecinin ilk basamağını oluşturan anaokulu olarak 3 yıldır Kemalpaşa Mahallesi Yeşil Yayla Sokak No.20/1 adresinde hizmet vermektedir.İnegöl Mobilyacılar Odası ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde odaya kayıtlı olan üyeler ile çalışanlarının çocukları için anaokulumuzu tercih etmeleri ve kayıt yaptırmaları halinde kayıt rakamları üzerinde yüzde 15 özel indirim sağlayacağız. Mobilyacılar Odası Başkanvekili Sayın Abdurrahman Maksutlar ve yönetim kuruluna bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyor,yapılan bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87