www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MOBİLYACILARA ÜCRETSİZ FUAR GEZİSİ

MOBİLYACILARA  ÜCRETSİZ FUAR GEZİSİ

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, İstanbul İNTERMOB Uluslararası Fuar Merkezi´nde düzenlenen fuara ücretsiz gezi düzenleyecek.

 

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, dün makamında bir basın açıklaması gerçekleştirerek, oda üyelerine yönelik olarak düzenleyecekleri fuar gezisiyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

GEZİ ÜCRETSİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan,?İnegölMarangozlar ve Mobilyacılar Odası olarak öncelikle Odamıza kayıtlı olan üyelerimize yönelik fuar gezilerini düzenleme devam ediyoruz.10-14 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul İNTERMOB Uluslararası fuar merkezinde düzenlenecek olan 28.Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri,Kesici Takımlar,El Aletleri Fuarı ile 18.Uluslararası Mobilya Yan Sanayi,Aksesuarları,Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarına 11 Ekim 2015 Pazar günü sabah saat 06.00´da Sani Konukoğlu Camii önünden hareket edilecek şekilde ücretsiz olarak esnafımızı götürüyoruz? dedi.

ESNAF SON DERECE MEMNUN

Oda olarak, sektör anlamında esnafların gelişimine katkıda bulunmayı amaç edindiklerini belirten Başkan Ayhan, ?Sektör anlamında esnafların gelişimine katkı sağlamak adına bu tarz gezileri yıllardır düzenli olarak organize ediyoruz.Yapılan bu gezi organizasyonlarına katılan esnaflarımızın fuarlar sayesinde gelişen teknolojiyi yakından görmeleri ve ihtiyaçlarını gidermeleri adına oldukça önemli olduğu ve bu nedenle düzenlemiş olduğumuz gezilere katılan esnaflarımızın son derece memnun olduklarını görüyoruz.TÜYAP yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda geziye katılacak esnaflarımızın daha konforlu bir şekilde seyahat etmelerini ve öğle yemeği imkânı sağladık.Bu konuda değerli katkıları için TÜYAP yetkililerine teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

KONTENJAN SINIRLI

Gezi programıyla ilgili bilgi veren Ayhan, ?11 Ekim Pazar günü sabah saat 06.00´da Sani Konukoğlu Camii önünden hareket edilecek şekilde başlayacak. Aynı gün saat 10.30´da fuar binasına giriş yapılacak.Saat 18.00´a kadar fuar gezilecek ve sonrasında geri dönüş ile program son bulacaktır.Gezimiz ücretsiz ve 2 otobüsle sınırlı olduğundan geziye katılmak isteyen esnaflarımızın en kısa sürede Odamıza kayıt olmalarını önemle hatırlatır,esnaflarımıza hayırlı işler dilerim? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36