www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobilyacılardan 5 maddelik talep

Mobilyacılardan 5 maddelik talep

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret eden Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, mobilya sektörüyle ilgili proje ve sıkıntıları dile getirdiği görüşmede 5 maddelik talepte bulundu.

İnegöl Mobilyacılar odası Başkanı Özcan Ayhan ve yöneticileri Başkan Taban´a tebrik ziyaretinde bulundular. Ziyarette, mobilyacıların proje ve taleplerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Özcan Ayhan; ?31 Mart Mahalli Seçimlerde İnegöl Belediye Başkanı olarak seçilen değerli Belediye Başkanımız sayın, Alper Taban´ı Makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerimizde bulunduk. Görüşmelerde Mobilyacı Esnaflarımız ve Sanayimiz adına taleplerimiz olmakta ve bu taleplerimiz zaman içinde çözüme kavuşmaktadır.

Bu günkü ziyaretimizde yine Başkanımızın yeni dönem çalışma programlarının hazırlanmasında Odamızdan Esnaflarımız adına istenen projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Belediye Başkanımız düşüncelerimizi dikkatle dinledi ve gereken notları aldı. Esnaflarımız adına talepte bulunduğumuz projeler üzerinde Belediye Yetkili birimleri ile görüşerek çözümü noktasında çalışmalar yapılacağını ifade etti. Oda Yönetim Kurulumuz olarak Başkanımızın tarafımıza göstermiş olduğu İlgi ve alaka için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki çalışma döneminde Talebimiz olan projelerimizin hayata geçmesini ümit ediyor, Belediye Başkanımız sayın Alper Taban´a yeni çalışma döneminde başarılar diliyorum.

Ziyaret sonunda Oda Başkanı Özcan Ayhan Tarafından İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´a İnegöl Mobilya Tarihi Kitabı hediye edildi.

Mobilyacılar Odası olarak İnegöl Belediyesinden istenen çalışmalar;

1-  Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip Odamıza kayıtlı olan Üyelerimize Sanayi Sitesi yapmak istiyoruz.  Yeni dönemde Esnafımızın beklentisi olan Projemizin ivedi olarak uygulanması konusunda desteğinizi bekliyoruz.

2- Mobilya Sektöründe oluşan Endüstriyel Atıkların sağlıklı bir şekilde toplanması için belli bölgelerde Endüstriyel Atık Toplama merkezlerinin oluşturulmasını bekliyoruz.

3-Mobilya Sanayi Bölgesinde özellikle Avarlar Kavşağında ve Ertuğrulgazi Caddesinde İş başı ve mesai bitimi saatlerinde yaşanan Trafik karışıklığı beraberinde birçok kazalara ve yaralanmalara sebebiyet vermektedir.

Mobilya Sanayi Bölgesinde Trafik Konusunda çalışma yapılmasını talep ediyoruz.

4-Mevcut Pazartesi Pazarı Mobilya Sanayi Bölgesinde kaldığı için Trafik yoğunluğu yaşanmakta olup, Bölge Esnaflarımızın Ticari hareketliliğine engel olmaktadır.

Uygun görülmesi halinde Mesudiye Mah Pazarı ile Gün ve yer değişimi yapılmasını arz ediyoruz.

5-3.Maddede belirtmiş olduğumuz Trafik sorununa bir nebze çözüm olacağını düşündüğümüz Mobilya Nakliyat Firmalarının Makamınız tarafından şehir dışında uygun görülen bir yere taşınmasını saygılarımızla talep ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.? İfadelerine yer verildi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00