Mobilyacılardan ?Cadde AVM? Projesi

Mobilyacılardan ?Cadde AVM? Projesi

Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği, konsept Cadde AVM projesinin hayata geçirilmesi için görüş birliğine vardı. Projenin tasarımının Eylül ayına kadar oluşturulması bekleniyor.

Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği´nin önceki akşam Mobilya Müzesi Konferans Salonu´nda üyelere yönelik gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar yaptığı açılış konuşmasında; 10 Mayıs´ta tüm cadde esnafının bir araya gelerek yaptığı toplantıda alınan dernekleşme kararı ve oluşan geçici yönetim olarak o günden bugüne yapılan çalışmalar ve gelinen nokta hakkında sunum yaptı. Bayraktar ayrıca şu anda devam eden konsept Cadde AVM proje çalışması hakkında da bilgi verdi. Cadde esnafının da desteğini alan konsept Cadde AVM düşüncesi tüm esnaf tarafından beğeni ile karşılandı.

ŞEHRE DEĞER KATACAK PROJE

Eylül ayına kadar tasarım projesi oluşturma hedefinde olan dernek yönetimi, Belediye desteği ve mimarların özverili çalışmaları neticesinde kısa süre içinde projenin oluşması ile tüm cadde esnafına, şehre ve sektörümüze değer katacak.

SUNUMLAR YAPILDI

Sırasıyla söz alan dernek yönetim kurulu üyeleride yaptıkları konuşmalarında proje için duydukları heyecan ve temennilerini paylaşarak destek mesajları verdiler. Daha sonra caddenin kurumsal logo, web, sosyal medya, tanıtım çalışmalarında başından bugüne kadar yapılan çalışmalar ve gelecekte yapılması düşünülen çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

Dilek ve temenniler kısmında söz alan cadde esnafları, bugüne kadar yapılan çalışmalar için Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek geleceğe dair destek mesajları verdiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14