MOBİLYACILARDAN İNTERMOB´A ZİYARET

MOBİLYACILARDAN İNTERMOB´A ZİYARET

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, üyelerine yönelik düzenlediği İNTERMOB Mobilya ve Yan Sanayi Fuarı gezisine 100 firma temsilcisi ile katılım gösterdi.

 

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İnegöl´den 19 firmanın fuara katıldığını belirterek mobilya üretimi ve ihracatı dışında makine imalatı ve ithalatının ilçemiz adına önemli bir gelişme olduğunu belirtti.

 

İLK DEFA GÖRÜCÜYE ÇIKAN ÜRÜNLERİ İNCELEDİLER

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, ?10-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi´nde düzenlenen İNTERMOB Mobilya Makine ve Yan Sanayi Fuarına 11 Ekim pazar günü 100 mobilyacı esnafının katılımı ile bir gezi düzenledik.İnegöl´de faaliyet gösteren 19 firmamız katılımcı olarak TÜYAP Fuarında yerlerini aldılar. Bu firmalarımızı da ziyaret ederek fuar hakkında fikir alışverişinde bulunduk.Türkiye´nin en büyük Makine ve Yan Sanayi Fuarı´nda yeni CNC Makinelerinin yanı sıra Mobilya Aksesuarları ve Mobilya Makinelerini görme ve inceleme imkânımız oldu.İlk defa görücüye çıkan ürünler vardı.Yan Sanayi Fuarları İnegöl mobilyasının gelişimine katkı sağlıyor. Türkiye´dekiyan sanayi firmaları kendilerini geliştirmişler. Fuarda yerli makinelerin çoğunlukta olması memnuniyet verici... Ayrıca yurtdışına da artık yerli makinelerin ihraç edildiğini görmek bizleri memnun etti.İlçemizde mobilya üretimi ve ihracatı dışında makine imalatı ve ithalatının ilçemiz adına önemli bir gelişme olarak görülmektedir.Sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak adına düzenli olarak organize ettiğimiz fuar gezilerine katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyor,hayırlı işler bol kazançlar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00