Mobilyacılardan Protokole Ziyaret

Mobilyacılardan Protokole Ziyaret

14 Ocak´ta yapılan Olağan Genel Kurul ile güven tazeleyen İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretlerine Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alper Taban ile başladılar.

14 Ocak tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul´da üyelerin desteği ile 3.dönem İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanlığına seçilen Özcan Ayhan ve Yönetim Kurulu üyeleri,protokol ziyaretleri kapsamında Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alper Taban´ı makamlarında ziyaret ettiler.

DESTEK TALEBİ

Ziyaretler esnasında göreve seçilen yönetim kurulunu tanıtan Başkan Özcan Ayhan oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ayhan, uzun zamandır 2.Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde önceliği Mobilyacılar Odası üyelerine tahsis edilmek üzere Hizmet Destek Alanı olarak arsa tahsisi konusunda 2018 yılı içerisinde gerekli çalışmaların tamamlanması konusunda destek istedi.

GEREKLİ HASSASİYET GÖSTERİLECEK

Konu ile ilgili Kaymakam Ali Akça, bahsi geçen bölgede kamulaştırma çalışmasının devam ettiğini, İnegöl Mobilyacılar Odasının daha önce talep ettiği arazi konusunda 2.Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olarak gerekli hassasiyeti göstereceklerini ve oda üyelerine arazi kamulaştırma çalışması bittiğinde gerekli tahsislerin yapılacağını ifade etti.

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ziyaret anısına Kaymakam Ali Akça´ya İnegöl´ün ilk mobilya üretimlerinden bir tanesi olan hazeran sandalyesininmaketini hediye etti.

KAYIT DIŞIYLA MÜCADELE SÜRECEK

Ziyaretin ikinci durağı ise Belediye Başkanı Alper Taban oldu. Ziyaret esnasında konuşan Ayhan,görevine kısa bir süre önce atanan Belediye Başkanı Alper Taban´ı yeniden tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.Başkan Ayhan,ziyaret esnasında önceki dönemde Mobilya Sanayi Bölgesinde merdiven altı olarak tabir edilen ve kayıt dışı olarak çalışan firmaların kayıt altına alınabilmeleri için İnegöl Belediyesi Zabıta birimlerinin firma denetimleri yaptığını ve yoğun mesai harcayarak çok ciddi sayıda esnafı ruhsatlandırarak kayıt altına aldıklarını ifade etti. Ayhan ayrıca, yeni dönemde yine kayıt dışının üzerine gidilmesi ve kayıt altına alınarak haksız rekabetin en aza indirilmesi ve önüne geçilmesi için Belediye Başkanı Alper Taban´dan destek istedi.

Ayhan, 2.Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulunda görevi olan Belediye Başkanı Alper Taban´ı önceki dönemde arsa tahsis konusunda yapılan çalışmalardan bilgilendirerek arazi tahsisi konusunda gerekli desteği beklediğini ifade etti. 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00